Vi er mere end bare software.

Vores ekspertise er baseret på talrige softwareprojekter hos rederier over hele verden. Gennem årene har vi opbygget en unik domæneviden, der gør os meget mere end en systemleverandør.

Vi prioriterer tæt dialog og engagerer os for at sikre, at du får den bedst mulige løsning. Udover SERTICA-softwaren inkluderer dette også ordentlig træning, strukturering og måske konvertering af eksisterende data. Vi kommer med professionel projektledelse, support og tilbyder integration med software fra tredjeparter.

Datakonvertering

Vi ved, at dine nuværende data har stor værdi. Derfor har vi gjort datakonvertering til et af vores ekspertområder. Vi hjælper vores kunder med at bevare og flytte data over i SERTICA.

3 Party Integration

Vores system specialister integrerer SERTICA til dine forretningssystemer. SERTICA inkluderer integration med adskillige finansielle systemer samt tredjepartssystemer indenfor crewing, data warehouse og e-handel.

Project Management

Projektledelse er disciplin, der går ud på effektivt at planlægge, organisere og kontrollere ressourcer for at fuldføre et projekt succesfuldt inden for fastsatte retningslinjer. Det indebærer at definere mål, skabe en struktureret plan og koordinere teamets opgaver.

Undervisning

Undervisning er selvfølgelig mest relevant i implementeringsfasen, men du bør aldrig stoppe med at gøre fremskridt. Uanset om du er ny eller erfaren SERRTICA-bruger, er undervisning nøglen til succes.

Support

Vores konsulenter tilbyder den optimale support ud fra deres indgående kendskab og erfaring med vores software. Vores support tager ansvar for vores kunder og har fokus på korte svar tider. Derudover sørger vi for at tildele ressourcer, som passer til dine behov, og yde en service, der overgår det sædvanlige.

Customer Success

Kundesucces handler om mere end at tiltrække nye kunder. Det handler om at opbygge varige relationer. Her hos SERTICA forstår vi vores kunders mål, leverer den nødvendige support og sikrer, at de får mest mulig værdi ud af vores produkter og tjenester.

SERTICA Cloud

SERTICA cloud giver dig hurtig og nem adgang til SERTICA uden krav om at have og vedligeholde servere og hardware. Vi garanterer, at alle SERTICA-brugere har adgang til et dedikeret SERTICA-system.

Kontakt mig og hør hvordan vores konsulenter og software kan optimere din organisation.

Hans Christian Jensen

Kontakt mig og hør hvordan vores konsulenter og software kan optimere din organisation.

Martin Thomsen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org