Nyhedsoversigt

02.10.2023 - Nyheder

Wessels Reederei lancerer SERTICA for at digitalisere flådestyring.

Tyske Wessels Reederei GmbH & Co. KG vokser og har derfor iværksat implementeringen af SERTICA på alle skibe med det formål at centralisere og forhøje effektiviteten af interne processer.

Wessels Reederei

Wessels Reederei har indledt en digital transformation med det formål at forbedre sin operationelle effektivitet og sikkerhedsstandarder. Nu udnytter de fordelene ved SERTICA Fleet Management-softwaren fra RINA Digital Solutions til at optimere driften både på land og til søs.


Som en respekteret aktør inden for skibsindustrien har Wessels Reederei erkendt behovet for at imødekomme de konstant skiftende krav i den maritime sektor. Som følge heraf har rederiet besluttet sig for at finde en omfattende løsning, der dækker forskellige aspekter af deres drift, lige fra aktiviteter på land til aktiviteter om bord. Efter at have startet med indkøbsmodulerne er deres næste naturlige skridt at implementere vedligeholds-, dry dock- og kvalitetsstyringsmodulerne.


Hans Chr. Jensen, Salgschef hos RINA Digital Solutions, reflekterer over samarbejdet og bemærker: “Vores langvarige dialog med Wessels Reederei har ført til en dyb forståelse af deres indkøbsbehov. Jeg er overbevist om, at SERTICA’s skræddersyede løsninger vil overgå deres forventninger og bidrage til optimerede processer.”


Michael Eulrich, Fleet Manager hos Wessels Reederei GmbH & Co. KG, siger: “I de senere år er vores flåde vokset betydeligt, og vi står over for de stigende krav og udfordringer som skibsredere. Den vellykkede integration af SERTICA Fleet Management System hos Wessels Reederei markerer et vigtigt skridt i vores flådes digitale transformationsrejse. SERTICA vil forbedre effektiviteten af vores flådeoperationer og give os mulighed for at tilpasse os mere effektivt til de dynamiske krav i skibsindustrien. Med SERTICA føler vi od klar til at stævne ud mod nye mål.”


Wessels Reederei driver i øjeblikket en flåde på 31 skibe. Rederiet forbereder også implementeringen af SERTICA i forbindelse med flere nybygningsprojekter og bekræfter deres engagement i at levere sikre, effektive og miljømæssigt ansvarlige skibsfartstjenester.

Om Wessels Reederei GmbH & Co. KG:

  • Familiedrevet ejerskab, grundlagt i 1912.
  • Driver en flåde på 31 ejerstyrede fartøjer.
  • Banede vejen for anvendelsen og pilotprojektet med SkySails dragepropulsionsteknologi i skibsindustrien.
  • Opnåede verdens første ombygning af et eksisterende containerskib til LNG.
  • Anerkendte eksperter inden for skibsdrift, drevet af deres passion for søfart.