Nyhedsoversigt

23.11.2018 - Nyheder

Scandlines skriver kontrakt med SERTICA for at øge fokus på sikkerhed og dokumentation

Scandlines, et af Europas førende færgerederier, har skrevet kontrakt på udvalgte HSQE moduler. I første omgang vil fokus være på at integrere et safety management system med implementering af SERTICA Management System modulet.

Scandlines ferry in harbor

Visionen hos Scandlines er at gøre færgedriften grøn. De sejler allerede i dag med hybridfærger, der forurener betydeligt mindre end almindelige færger. En hybridfærge sejler på en blanding af brændstof og strøm. Scandlines’ mål er at sejle helt emissionsfrit på ruten Rødby – Puttgarden. Dette er deres ZERO EMISSION projekt.    

Først i december begynder Scandlines implementeringen af SERTICA, som skal sikre nem adgang og styring af deres dokumenter. Der er indgået kontrakt omkring implementering af safety management systemet på alle otte færger, der sejler mellem Tyskland og Danmark.      

Rasmus Nis Hansen, Projektleder hos Logimatic siger: ”Jeg er glad for, at Scandlines har valgt SERTICA, og jeg glæder mig til at komme i gang med projektet. Ved at implementere SERTICA HSQE vil Scandlines kunne styre alle dokumenter relateret til sikkerhed i safety management systemet, hvilket vil øge effektiviteten af deres daglige arbejdsgang.” 

Palle Broberg Jensen, Nautisk Inspektør hos Scandlines, er enig og tilføjer: ”Vi ønsker at arbejde endnu mere struktureret med sikkerhed og kvalitet. For at gøre det har vi brug for et system, der både dækker vores behov og er let at bruge. Det er afgørende, at vores medarbejdere forstår, hvordan og hvorfor vi skal bruge systemet, og jeg mener, at SERTICA er det bedste match for os – både hvad angår funktionalitet og brugervenlighed.”  

Om Scandlines 
Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark og Tyskland siden 1872. Under navnet Scandlines markedsføres i dag to færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne ombord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Om Logimatic 
Logimatic er virksomheden bag SERTICA. Det er et internationalt ingeniør- og softwarefirma med mere end 30 års erfaring inden for den maritime branche. SERTICA blev udviklet af eksperter i tæt samarbejde med maritime kunder hele verden over. Læs mere om SERTICA og Logimatic. Følg Logimatic på LinkedIn og SERTICA på Facebook.