Nyhedsoversigt

26.11.2019 - Nyheder

Logimatics tilstedeværelse i Grækenland styrkes i og med Attica Group vælger Fleet Management Systemet SERTICA

Attica Group implementerer SERTICA Fleet Management Systemet som en del af deres digitale transformation, der skal sikre pålidelig skibs-drift og management i høj kvalitet.

Den danske softwarevirksomhed, Logimatic, udvider kundedatabasen yderligere i Grækenland med samarbejdet med deres første græske passagerrederi.

Attica Group har netop valgt SERTICA, og implementeringen forventes at være afsluttet til oktober 2020. George Anagnostou, Chief Operations Officer hos Attica Group fortæller: ”Da vores flåde har vokset hurtigt, fandt vi det nødvendigt at opdatere vores Fleet Management System. Vores valg har været en professionel software, som er let at bruge, således vi i stedet kan fokusere på opgaver, som vil differentiere os og holde os konkurrencedygtige”.

Jens Ipsen, Projektleder hos Logimatic fortæller: ”Vi arbejder med mange forskellige rederier på tværs af størrelser og typer. SERTICA er justeret til at imødekomme de fleste krav fra shipping industrien og softwaren er ekstremt fleksibel, hvilket også betyder, at alle typer af skibe kan opnå høj succes og ROI med SERTICA.”

Han forsætter: ”Vi har positive erfaringer med et nyligt implementeringsprojekt i Grækenland, og har lært, at Grækenland ikke kun er en fantastisk rederination – de har også en utrolig professionel tilgang til ship management med fokus på høj kvalitet. Jeg er overbevist om at vi, i samarbejde med Attica Group, vil nå vores deadlines og opnå fantastiske resultater.”

Hans Chr. Jensen, Head of Sales hos Logimatic fortæller:  “Vi er meget glade for, at kunne byde Attica Group velkommen i familien, og ser frem til at se, hvordan vores satsning på det græske marked udvikler sig.”

Om Attica Group
Attica Group beskæftiger sig med passagertransport gennem SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS og AFRICA MOROCCO LINK, hvor de driver 31 moderne og højteknologiske, konventionelle såvel som high-speed færger. De leverer transportservice i høj kvalitet til passagerer, skibslast og private fartøjer i Grækenland og omegn (på ruterne mellem Italien – Grækenland og Marokko-Spanien). Atticas færger betjener 60 unikke destinationer i 4 lande, forbinder 71 havne, transporterer over 7 mio. passagerer, 1 mio. privatbiler samt 400.000 lastbiler pr. år.

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag SERTICA. Med mere end 110 medarbejder har Logimatic over 30 års global erfaring med udvikling og implementering af Fleet Management software. Professionel support tilbydes til kunder over hele verden fra kontorer i Danmark og Singapore. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på at altid øge vores kunders konkurrencedygtighed med optimeret fleet management.

For yderligere information