Nyhedsoversigt

19.06.2023 - Nyheder

Brittany Ferries vælger RINA’s SERTICA som foretrukket  Fleet Management System

Juni 2023 – Brittany Ferries, færgeselskabet der forbinder Frankrig, Storbritannien, Spanien og Irland, har valgt RINA’s SERTICA som sit nye Fleet Management System. Dette skridt placerer Brittany Ferries på linje med førende færgeselskaber i Frankrig, og bekræfter SERTICA’s position som den foretrukne løsning inden for omfattende flådehåndtering.

Beslutningen om at implementere SERTICA fulgte efter en omfattende evaluering foretaget af Brittany Ferries for at finde en pålidelig og hostingbaseret Fleet Management-løsning. Ved at vælge SERTICA slutter Brittany Ferries sig til rækken af andre prominente færgeselskaber, der allerede har integreret systemet i deres daglige drift.

SERTICA, udviklet af RINA, er specifikt designet til at optimere og strømline maritime operationer ved at tilbyde en bred vifte af funktioner til vedligeholdelse, indkøb og sikkerhedsstyring. Systemet giver redderier redskaberne til at forbedre effektiviteten og sikre overholdelse af regulativer.

Implementeringen af SERTICA forventes at medføre talrige fordele for Brittany Ferries, da de avancerede vedligeholdelsesfunktioner vil muliggøre proaktivt skibsvedligehold. Ved at indføre RINA’s system vil Brittany Ferries erstatte flere systemer og styrke deres forpligtelse til fremragende præstation og innovation i den maritime industri.

Arnaud Le Poulichet, direktør for vedligeholdelse og ingeniørarbejde hos Brittany Ferries, udtrykker begejstring over partnerskabet og udtaler: “Vi er overbeviste om, at SERTICA’s flådehåndteringsværktøjer vil forbedre vores operationelle evner. Vi ser frem til et stærkt og succesfuldt partnerskab i årene, der kommer.”

Lars Riisberg, Executive Vice President for RINA Digital Solutions, udtaler: “SERTICA’s succes med at opnå tillid fra store færgeselskaber i Frankrig understreger dens evne til at imødekomme de komplekse krav i den maritime sektor. Med dets brugervenlige grænseflade, avancerede analyser og rapporteringsfunktioner giver det uvurderlige indsigter til flådeledere, der muliggør datadrevne beslutninger og sikrer overholdelse af regulativer.”

Mens SERTICA fortsætter med at udvide sin brugerbase blandt de førende færgeselskaber i Frankrig, er den maritime industri vidne til en transformation inden for flådehåndtering og -operationer. Den brede anvendelse af denne avancerede løsning varsler en ny æra med effektivitet, sikkerhed og pålidelighed for færgeselskaber og baner vejen for yderligere fremskridt inden for den maritime sektor.

Om RINA

RINA tilbyder et bredt udvalg af services inden for energi og mobilitet, marine, certificering, infrastruktur og ejendom samt industri. Med en nettoomsætning på 664 millioner euro i 2022, 5.300 medarbejdere og 200 kontorer i 70 lande verden over er RINA medlem af vigtige internationale organisationer og en vigtig bidragyder til udviklingen af nye lovgivningsstandarder. www.rina.org

Om SERTICA:

SERTICA, udviklet af RINA, er en omfattende pakke af digitale værktøjer til vedligeholdelse, indkøb, HSQE, besætning, performance, rapportering af skibe og elektroniske logbøger. Designet til at optimere maritime operationer, anvendes SERTICA bredt af redderier over hele verden om bord på mere end 2000 skibe. For mere information, besøg venligst: https://www.sertica.com/

Om Brittany Ferries:

Brittany Ferries blev lanceret i 1972 og begyndte sin virksomhed som et fragtbaseret selskab den 2. januar året efter. Siden de første forbindelser blev etableret og forbinder Bretagne med sydvestlige England, har virksomheden gradvist lanceret og styrket sine skibsruter. Disse er nu afhængige af millioner af passagerer hvert år samt af virksomheder, der transporterer varer på tværs af den såkaldte Atlanterhavsarc. Udover at reducere trængsel på befærdede veje har disse sømotorveje også hjulpet med at berige lokale samfund, skabe job og fremme økonomisk vækst samtidig med at de fremmer international turisme. For mere information, besøg venligst: https://corporate.brittany-ferries.com