Nyhedsoversigt

15.06.2018 - Nyheder

Amminex integrerer SERTICA Maintenance

Amminex, der er specialister i NOx-reducerende teknologier, har valgt SERTICA til det daglige vedligehold af deres udstyr. SERTICA skal fungere som dokumentation- og teknisk bibliotek for at gøre det nemt at hente oplysninger.

Visionen hos Amminex er “En ren verden drevet af rene motorer.” Deres opfindelser og innovative teknologier giver omkostningseffektive emissionsteknologier globalt til dieseldrevne applikationer for at muliggøre en højere og mere transparent DeNOx-performance i den virkelige verden.

Amminex igangsætter på nuværende tidspunkt implementeringen af ​​SERTICA Maintenance i virksomheden. Amminex arbejder med en særlig teknologi samt udstyr, som har til hensigt at reducere NOx fra dieselbiler. Flemming Petersen, Maintenance Manager hos Amminex siger, “Vi planlægger at bruge SERTICA til det daglige vedligehold af dette udstyr, men også som dokumentation- og teknisk bibliotek, så vi har adgang til informationer. Og med SERTICA er jeg sikker på, at vi får en fremtidssikker vedligeholdsløsning, som gør arbejdet lettere at håndtere.”

Hans Chr. Jensen, Salgschef hos Logimatic fastslår, “at SERTICA Maintenance systemet vil optimere og strukturere vedligeholdsaktiviteterne hos Amminex. Det store udvalg af funktioner, som SERTICA tilbyder, vil gøre det lettere for Amminex, at hente de nødvendige oplysninger til optimering af deres vedligehold. Dette vil resultere i en forlænget levetid på udstyr og bygninger.

Om Amminex
Amminex Emissions Technology blev grundlagt i 2005 baseret på grundforskning udført af en gruppe forskere ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Siden virksomheden blev grundlagt, har Amminex oplevet stor vækst. Virksomheden er gået fra at være et mindre forskningsbaseret selskab til et kommercielt modent selskab med alle relevante forretningspartnere på plads for at imødekomme kundernes forventninger. Teknologien er valideret på baggrund af en række forskellige typer dieselbiler, herunder busser, lettere erhvervskøretøjer og personbiler. Dette har bevist pålideligheden og den operationelle performance af teknologien og dens evne til næsten at eliminere NOx-emissioner fra dieselkøretøjer, uanset kørselsforhold og klima.

Om Logimatic
Logimatic er et dansk software- og ingeniørfirma med mere end 30 års erfaring inden for den industrielle branche. SERTICA er et industrielt vedligeholdssystem udviklet af Logimatic til planlagt vedligehold i den industrielle sektor.