Optimer brændstofforbruget og reducer emissionerne ved at sejle med den ideelle trim under alle mulige driftsbetingelser.

Med trimoptimering kan du reducere brændstofforbruget og dermed også reducere emissionerne. Den største udfordring er at kende brændstofforbruget og den optimale trim for enhver mulig driftsbetingelse, baseret på faktorer som hastighed, dybgang, trimvinkel og vanddybde.

Trim Assistant-modulet håndterer disse oplysninger og kombinerer trimoptimering og angivelse af brændstofforbrug i et brugervenligt, selvstændigt softwareværktøj, der kan anvendes på alle typer skibe.’

Modulet kan give operationelle råd om, hvordan du indstiller trimmen korrekt under forskellige hastigheds- og lastbetingelser. Det viser afvigelsen mellem den nuværende fremdrivningskraft og den, der kan opnås med den optimerede trim i realtid.

SERTICA Performance Trim

Trim er integreret i realtidsdashboards og understøttes af vores team af eksperter, der kan udføre CFD-simuleringer og hjælpe dig med detaljerede brugerdefinerede analyser.

Nøglefunktioner

  • Trimoptimering
  • Beregning og benchmarking af brændstofforbrug
  • Analyse af påvirkningen af lastbetingelser

Fordele

  • Maksimerede brændstofbesparelser under alle sejlbetingelser
  • Forbedret skibspræstation
  • Reduceret emission

Læs mere om SERTICA Performance→

For further information about our modules, please contact me.

Dimitris Zisimopoulos

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org