Registrer vigtige dokumenter

Management Systems modulet registrerer dokumenter fra et eller flere styringssystemer i SERTICA. Dette kunne være Safety Management System, Quality Management System, Ship Oil Pollution Emergency Plan eller et hvert andet system med behov for strukturering af dokumenter.

Revisionskontrol og ændringsanmodninger

Integration med Microsoft Word tillader brugere let at redigere i et dokument, oprette ændringsforespørgsler og sammenligne forskellige revisioner af det samme dokument. Modulet tilbyder et overskueligt overblik af ændringer lavet fra en revision til en anden.

Høje standarder med konstant opdaterede manualer

Manualerne kan kontinuerligt opdateres og både besætningsmedlemmer og kontoransatte kan forespørge en ændring. Alle ændringer og revisioner er tilgængelige for kontoret. Skibene har kun adgang til de senest accepterede og udsendte versioner og revisioner af styringssystemet. Dette sikrer fuld kontrol af alt, der går ind i systemet, og forhindrer uønskede ændringer.

Alle ændringsforespørgsler følger en tilpasset godkendelsesprocedure, der matcher arbejdsgangen i den specifikke organisation. Personerne der godkender kan bruge sammenligningsfunktion i Word til at se alle ændringer, før en ændring i dokumentet enten godkendes eller afvises. Når godkendt, venter alle ændringer i kø indtil en ny revision af styringssystemet er frigivet og ændringerne kan inkluderes i live versionen.

Med SERTICA er det muligt, at identificere og kun printe reviderede dokumenter. Dermed minimeres mængden af arbejde i forbindelse med opdatering af systemmanualer på hvert enkelt skib. Systemet gemmer en komplet ændringslog af alle forespørgsler og revisioner for hvert skib, hvilket gør det let at finde den nødvendige information, hvis nye ændringer opstår.

Tilgængeligheden af den opdaterede manual hjælper alle i organisationen til at følge procedurer og retningslinjer og sikrer derfor en høj standard og stabilitet.

Alt ovenstående er integreret direkte i SERTICA’s framework, hvilket muliggør automatisk overførsel af al data mellem skib og kontor.

Smart søgefunktion hjælper med at finde det rigtige dokument

SERTICA kan desuden vise søgeresultater for specifikke ord, både i systemet, og ved at søge i indholdet af diverse dokumenter. Du kan hurtigt og let finde dokumenter og paragrafer, som indeholder ord såsom ”procedurer der redder liv” eller ”evakueringsplaner ved brand” i Management systemet. Den søgte tekst markeres for lettere at kunne spotte den.

Med tilkøb af webadgangsmodulet, får du adgang til dokumenter online gennem en webbrowser.

Nøglefunktioner

  • Kontrol og distribution af Safety Management System og Quality Management System
  • Styring af SOPEP (Ship Oil Pollution Emergency Plan)
  • ROC (Record Of Correction)
  • Elektronisk formaterede dokumenter
  • Striks revisionskontrol med ændrings og forespørgsel flows  
  • Automatisk distribution til skib og flåde

Fordele

  • Let adgang til hele Management systemet gennem SERTICA
  • Fuld kontrol af alt hvad der tilføjes i systemet
  • Kvalitetssikring
  • Undgå alle uønskede ændringer

Se mere om andre moduler relateret til HSQE

For mere information, kontakt mig venligst via formularen.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org