Inkludér manualer relateret til vedligeholdelse i SERTICA

Modulet Jobtext Management giver dig mulighed for at oprette og administrere udtræk af producenters manualer som en integreret del af dit planlagte vedligeholdelsessystem. Alle dokumenter og manualer relateret til vedligeholdelse er tilgængelige i SERTICA og kan kombineres med din vedligeholdelsesplan og jobbeskrivelser. Nye skibe kan nemt genbruge dokumentudtræk, hvis skibet er udstyret med lignende udstyr.

Forebyg gentagelse af fejl på forskellige skibe

Du opnår fleksibilitet til at revidere jobs på flådeniveau og kan strukturere komponenter baseret på producenter og modelnumre. Dette betyder, at du kan administrere opgaver og procedurer for en given model i hele flåden ved at kategorisere vedligeholdelsesopgaver i procedurer og krav fra producenten, klasse og virksomheden. Med Jobtext Management bliver det nemt at forhindre gentagelse af fejl på forskellige skibe med den viden, der opnås gennem en central database.

Sikre en ensartet jobstruktur

Jobtext Management hjælper med at styre en ensartet jobstruktur ved at invitere til justering af job. Opdateringer og jobprocedurer administreres centralt og distribueres automatisk til relevante skibe. Dette inkluderer distribution og håndtering af servicemeddelelser fra producenter.

Nøglefunktioner

  • Tekniske data tilgængelige om bord på skibene
  • Fleksibilitet til at ændre procedurer og parametre på flere skibe på én gang
  • Avanceret dokumenthåndtering med en kontrolleret dokumentflow

Fordele

  • Optimeret aktivstyring
  • Del viden på flådeniveau
  • Forbedret opgaveudførelse
  • Forebyg gentagelse af fejl

Lær mere om alle modulerne relateret til Maintenance→

For mere information, kontakt mig venligst via formularen.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org