Modulet Job Relation gør det muligt at afslutte en række jobs på én gang ved at tilknytte flere jobs til et hovedjob. Dette forenkler rutinerne omkring rundering inden for eksempelvis rengøring, inspektion, smøring og kalibrering.

Ved at relatere jobs er det muligt at effektivisere vedligeholdelsesrutiner ved at oprette runderinger til forskellige vedligeholdelsesjobs i SERTICA. Runderinger inkluderer oftest flere komponenter, elementer og jobs.

Tidligere har det været nødvendigt at afslutte hver enkelt job for det tilsete komponent for at opnå den rette jobhistorik. Med Job Relation er det ikke nødvendigt at afslutte hvert enkelt job, da de enkelte jobs er tilknyttet hovedjobbet. Når hovedjobbet afsluttes, vil de tilknyttede jobs automatisk også blive afsluttet. Dermed kan jobhistorikken både findes på hovedjobbet og på de enkelte komponenter.

Har du et ønske om at effektivisere de praktiske vedligeholdelesopgaver, og dermed reducere mængden af ressourcer brugt på administrativt arbejde i vedligeholdelsesafdelingen? Så er dette modul noget for dig.  

Modulet kan anvendes i SERTICA App og sikrer, at du har vigtig information med på runderinger.

Nøglefunktioner

  • Tilknyt flere jobs på ét hovedjob
  • Afslut en række jobs på én gang
  • Vælg hvilken rækkefølge dine jobs har i en rundering

Fordele

  • Dine rutiner i forbindelse med rundering effektiviseres   
  • Opnå en præcis jobhistorik på komponenter
  • Spar tid på at indtaste info på hvert enkelt job

For mere information, kontakt mig venligst via formularen.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org