Del og lær af andre

Forum modulet bruges til deling af viden og erfaringer på tværs af hele organisationen, hvilket danner grundlag for at skabe et kommunikationsflow, hvor brugerne opfordres til at dele deres erfaringer og lære af hinanden. Modulet er fleksibelt og fremmer kommunikation fra kontor til skib og mellem skibene. På den måde kan relevant information let distribueres, og brugerne kan deltage i værdifulde diskussioner.

Skub vigtig information til besætningen

Kontoret kan administrere hvilke emner og kategorier, der skal være synlige for besætningen. Der er mulighed for at skubbe vigtig information til målrettede roller og spore hvem, der har læst informationen. Modulet kan anmode om bekræftelse for modtagelse og dermed sikre, at modtager har læst og forstået informationen.

Forum indeholder mange samtaler og emner. Brugerne kan svare, afmærke som favorit og vedhæfte dokumenter til enhver samtale. I de vigtigste emneområder er det muligt for besætningen, hvis tilladelse er givet, at oprette og svare på samtaler.

Forum modulet giver alle medarbejdere mulighed for at dele viden, samt at engagere sig i udviklingen af virksomhedens processer.

Nøglefunktioner

  • Vidensdeling mellem kontor og skibe
  • Opfølgning på bruger anerkendelser
  • Opfordre brugere til at dele erfaringer og lære af hinanden
  • Let distribution af relevant information
  • Sikre at informationer bliver læst

Fordele

  • En organisation med en sund kommunikation 

Se mere om andre moduler relateret til HSQE →

For mere information, kontakt mig venligst via formularen.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org