Forms modulet er et fleksibelt redskab bestående af elektroniske skabeloner, som er designet af kontoret med det formål at støtte og guide brugerne til at indsende information og rapporter på en velkendt og konsistent måde. Datafelterne i formularerne er refereret til SERTICA, hvilket betyder at nogle felter udfyldes automatisk.

Forms på job

De indtastede data vil automatisk blive gemt og brugt i SERTICA, hvilket gør data indtastningen lettere for besætningen, da formularerne bruger Word baserede skabeloner. Disse skabeloner kan tilpasses kundens behov og kan bruges til flere formål på tværs af flåden.

Formularer tilføjes ofte vedligeholdsjobs, f.eks. en tilladelse til at udføre hot-work før en vedligeholdsopgave påbegyndes, eller en målingsformular som skal udfyldes, før en opgave må afsluttes. Disse ”jobformularer” kan gøres obligatoriske, hvis specifikke informationer er påkrævet eller blot for at kontrollere arbejdsprocessen.

EU MRV forms

En tilpasset MRV formular er inkluderet i SERTICA til registrering af brændstofforbrug. Disse data kan bruges til at opfylde EU kravene omkring miljørapportering MRV (Monitoring, Reporting og Verification).

Brug forms til at øge sikkerheden

Forms modulet bruges primært som værktøj til at rapportere near-misses, sikkerhedsøvelser, uheld, checklister, anmeldelser, arbejdstilladelser eller månedlige oversigter i Sikkerheds- og Kvalitetsafdelingen. Du kan udfylde tilpassede skabeloner i relation til risikostyring. Derudover kan du opsætte godkendelses procedurer og sende korrigerende handlinger til godkendelse. Når en opgave er godkendt, bliver den vist i aktivitetsplanlægningen. Det gør proceduren for afrapportering og planlægning af sikkerhedsaktiviteter meget lettere.

Nøglefunktioner

  • Månedlige og ugentlige formularer i elektronisk format
  • Design og upload checklister til SERTICA
  • Automatisk import af data fra Word og Excel
  • Skabeloner designes til slutbrugeren
  • Dataindsamling til analyse brug

Fordele

  • Spar tid og ressourcer med let adgang til data
  • Brug mindre tid på at udfylde hændelsesrapporter
  • Opfyld MRV krav med få klik
  • Sikr at besætningen følger en specifik arbejdsgang
  • Eliminer store e-mail vedhæftninger og papirkopier

Forms modulet er ofte kombineret med SERTICA App.

Kontakt mig for at booke en demo eller lære mere om potentialet for at optimere teknisk fleet management i din organisation.

Troels Møller

Kontakt mig for at booke en demo eller lære mere om potentialet for at optimere teknisk fleet management i din organisation.

Rasmus Hansen

Kontakt mig for at booke en demo eller lære mere om potentialet for at optimere teknisk fleet management i din organisation.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org