Approval appen viser hvad du skal godkende på din mobile enhed. Dette kunne eksempelvis være godkendelse af indkøbsordrer, fakturaer, job og udsættelse af events eller formularer. Det er også muligt at se rapporter, formularer og faktura dokumenter, når du overvejer forespørgsler.

Hvis du ikke er jævnlig bruger af SERTICA, så vil appen spare dig meget tid, da du ikke længere behøver at åbne din computer og starte SERTICA for hver godkendelse. En simpel liste giver dig et perfekt overblik over, hvad du skal gøre. Du kan desuden modtage push-beskeder, når din godkendelse behøves.

Ikke alle SERTICA brugere benytter systemet hver dag – ganske enkelt fordi de ikke behøver at arbejde i systemet regelmæssigt eller fordi de typisk er på farten. I Approval appen kan du hurtigt færdiggøre dine godkendelser, uanset hvor du befinder dig. Det betyder at personen, der har behov for en godkendelse, vil modtage den meget hurtigere. Brugerrettigheder styres i SERTICA, hvilket sikrer, at kun de rette personer kan godkende forespørgsler.

Appen inkluderer mange smarte features, såsom filtrering eller søgning i din godkendelsesliste. Hvis du vælger at afslå en forespørgsel, kan du samtidig skrive en kommentar, som forklarer hvorfor. Desuden er alle dine godkendelser gemt i en log, så du og andre kan se, hvad der er læst, godkendt eller afslået. Approval appen kan synkroniseres med SERTICA, når der er internetforbindelse.

Approval appen understøtter udvalgte vedligeholds-, indkøbs- og sikkerhedsprocesser, hvilket gør det til mere end bare en app –  der er tale om en forenkling af processer.

https://www.youtube.com/watch?v=yiz-XI6OwHg

Nøglefunktioner 

  • Godkend indkøbsordrer og fakturaer
  • Godkend udsættelser af formularer, jobs og events
  • Adgang til rapporter, formularer og fakturadokumenter
  • Filtrér og søg i din godkendelsesliste

Fordele

  • Afslå og godkend på farten
  • Fremskynd godkendelsesprocessen
  • Forenkling af interne processer


Hent Approval appen i App Store eller Google Play.

Approval App modulet er ofte kombineret med Invoice Management.

For mere information, kontakt mig venligst via formularen.

Hans Christian Jensen

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
sertica@logimatic.dk