Approval appen viser, hvad du skal godkende på din mobile enhed. Dette kunne eksempelvis være godkendelse af indkøbsordrer, fakturaer, job og udsættelse af events eller formularer. Det er også muligt at se rapporter, formularer og faktura dokumenter, når du overvejer forespørgsler.

Let godkendelse via appen

Hvis du ikke er jævnlig bruger af SERTICA, så vil appen spare dig meget tid, da du ikke længere behøver at åbne din computer og starte SERTICA for hver godkendelse. En simpel liste giver dig et perfekt overblik over, hvad du skal gøre. Du kan desuden modtage en email, når din godkendelse behøves.

Ikke alle SERTICA brugere benytter systemet hver dag – ganske enkelt fordi de ikke behøver at arbejde i systemet regelmæssigt, eller fordi de typisk er på farten. I Approval appen kan du hurtigt færdiggøre dine godkendelser, uanset hvor du befinder dig. Det betyder at personen, der har behov for en godkendelse, vil modtage den meget hurtigere. Brugerrettigheder styres i SERTICA, hvilket sikrer, at kun de rette personer kan godkende forespørgsler.

En app, der dækker udvalgte vedligeholds-, indkøbs- og sikkerhedsprocesser

Appen inkluderer mange smarte features, såsom filtrering eller søgning i din godkendelsesliste. Hvis du vælger at afslå en forespørgsel, kan du samtidig skrive en kommentar, som forklarer hvorfor. Desuden er alle dine godkendelser gemt i en log, så du og andre kan se, hvad der er læst, godkendt eller afslået. .

Approval appen understøtter udvalgte vedligeholds-, indkøbs- og sikkerhedsprocesser, hvilket gør det til mere end bare en app –  der er tale om en forenkling af processer.

Undgå synkroniseringsproblemer med online adgang

Brugere kan logge ind på online-websitet, når de har Wi-Fi, hvilket betyder at udskydelser af jobs og fuldførelser af events ikke længere kræver synkronisering med SERTICA. Du kan ligeledes godkende eller afvise elektroniskes formularer direkte fra appen.

Approval appen understøtter udvalgte vedligeholds-, indkøbs- og sikkerhedsprocesser, hvilket gør det til mere end bare en app –  der er tale om en forenkling af processer.

Nøglefunktioner 

  • Administrer alle dine godkendelser direkte fra appen
  • Godkend indkøbsordrer og fakturaer
  • Godkend udsættelser af formularer, jobs og events
  • Adgang til rapporter, formularer og fakturadokumenter
  • Filtrér og søg i din godkendelsesliste

Fordele

  • Ingen synkroniseringsproblemer 
  • Afslå og godkend på farten
  • Fremskynd godkendelsesprocessen
  • Forenkling af interne processer

Approval App modulet er ofte kombineret med Invoice Management.

For mere information, kontakt mig venligst via formularen.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org