Activity Management modulet er et planlægnings- og opfølgningsredskab for fremtidige og tidligere aktiviteter relateret til skib, flåde og organisation. Planlæg alle typer af aktiviteter såsom dockings, audits og inspektioner og følg deres individuelle fremgang. Den enkelte bruger kan opstille og gemme diverse layouts til at skabe overblik over interessante områder. Derudover er det muligt at skifte mellem forskellige oversigter og se nærmere på specifikke områder for at få flere detaljer, handlingspunkter og statusoverblik. Activity Management understøtter dig også i håndteringen af SIRE 2.0-inspektioner

Få et overblik over maritime aktiviteter i din flåde

Et Gantt Chart viser en oversigt over alle aktiviteter, hvilket giver brugeren et overblik over igangværende, aktuelle og kommende opgaver på tværs af flåden. Det er muligt at planlægge en aktivitet i forskellige stadier i forhold til en tidsplan og mere detaljerede informationer.

Når en aktivitet er udført, kan brugerne registrere resultatet af aktiviteten. Eksempelvis kan resultatet af en audit være tre afvigelser, som efterfølgende oprettes i Event Reporting modulet.

Nøglefunktioner

  • Overblik over alle aktiviteter (undersøgelser, inspektioner, audits, osv.)
  • Overblik over alle hændelser (hændelsesrapporter, defekter, tilstand af klasse, øvelser, afvigelser)
  • Planlægnings- og opfølgningsredskab
  • Følg fremgangen af aktiviteter

Fordele

  • Nemt overblik over kommende aktiviteter på tværs af flåden
  • Overblik over udestående problemer (aktiviteter kan ikke afsluttes med udestående problemer)

Se mere om andre moduler relateret til HSQE→

For mere information, kontakt mig venligst via formularen.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org