Nyhedsoversigt

03.01.2017 - Presse

Tarbit Shipping AB opgraderer deres Safety Management System med SERTICA

Det svenske tankskibsrederi Tarbit indgår aftale med Logimatic om at implementere SERTICA på hele flåden.

Tarbit ejer i dag 14 tankskibe og har bestilt to nye skibe, så de kommer op på en samlet flåde på 16 skibe i 2017. Tankskibene transporter bitumen, olieprodukter og kemikalier – hvilket gør at sikkerhed er ekstremt vigtigt for virksomheden.

Tankerskibsindustrien er kendt for sine høje krav til sikkerhed. OCIMF (Oil Companies International Marine Forum) tilbyder industrien programmet Tanker Management and Self Assessment (TMSA), som er et værktøj der hjælper skibsoperatører med at vurdere, måle og forbedre deres Safety Management Systems. Joakim Hermansson, Technical Superintendent hos Tarbit fortæller, “Med moduler som SERTICA Inspection og Analytics kan vi nu kontinuerligt forbedre vores tankerskibsforretning og opfylde relevante industrikrav endnu bedre end vi gør i dag. Vi kan f.eks. nemt udtrække rapporter om vores nuværende status i forhold til de forskellige TMSA niveauer.”

Tarbit implementerer en komplet SERTICA Fleet Management løsning, som inkluderer vedligehold, indkøb, performance og selvfølgelig HSQE. Ulrich Kærgaard, som er seniorkonsulent hos Logimatic, fortæller, ”En komplet SERTICA pakke er til gavn for hele organisationen, da ét system dermed understøtter de fleste arbejdsprocesser. Dette resulterer i et overblik over hele flåden på tværs af afdelinger, som gør det muligt at optimere de interne arbejdsprocesser. “Anders Hermansson, Teknisk Chef hos Tarbit er enig og tilføjer,” En af grundene til vi har valgt SERTICA er, at vi ikke længere behøver at springe fra et system til et andet. Vi får et system, der dækker alle interne arbejdsgange”

Tarbit har vurderet markedet grundigt gennem dialog med syv forskellige leverandører. Anders Hermansson fortæller, “Logimatic kom med i dialogen på et ret sent tidspunkt, så vi vidste helt præcist hvilket system vi ledte efter og SERTICA matchede vores behov perfekt. Dette kombineret med den positive feedback vi har hørt fra andre SERTICA kunder bidrog til en hurtig beslutning. Logimatic tilbyder en meget god support og dataudvekslingen i SERTICA er kendt i den maritime industri som værende meget stabil. Derfor er jeg overbevist om, at SERTICA er det rigtige værktøj i vores mission om, at strømline vores interne arbejdsgange og reducere de samlede omkostninger.”

Hans Christian Jensen, Head of Sales hos Logimatic fortæller, “Vi er glade for at annoncere denne kontrakt med Tarbit, som faktisk er vores første maritime kunde i Sverige. I mine mange år hos Logimatic har jeg aldrig oplevet en potentiel maritim kunde handle så hurtigt og effektivt i beslutningsprocessen. Der har åbenbart været et perfekte match mellem Tarbit og SERTICA. ” Han tilføjer, “Vores første projekt møde fandt sted kun få dage efter vi underskrev kontrakten, og jeg er overbevist om, at gennemførelsen vil blive afsluttet i løbet af 2017 som planlagt. “

Mere information:
Hans Christian Jensen, Logimatic: +45 24 45 34 38
Anders Hermansson, Tarbit: +46 304-60 00 42

Tarbit Shipping AB
Tarbit Shipping AB har transporteret bitumen, olieprodukter og kemikalier siden 1962. Tarbit er et fleksibelt og kundeorienteret rederi, som kendetegnes for høj miljøsikkerhed, en følelse af ansvar og effektivitet. Virksomhedens mangeårige erfaring har resulteret i uvurderlig viden i forbindelse med kundernes interesser i sikker transport. Ny teknologi, erfaring og godt sømandskab er andre vigtige ingredienser, som sikrer, at rederiet stiller store krav til sig selv med hensyn til sikkerhed, kvalitet og miljø. Læs mere om Tarbit.

Logimatic
Logimatic er en Dansk ingeniør og softwarevirksomhed med international erfaring inden for salg, implementation og support af in-house software løsninger. SERTICA er en softwareløsning til vedligehold, performance, indkøb og HSQE. Løsningen tilbyder optimering af omkostninger, forbedret kommunikation, reduktion af manuelle processer og øget tilgængelighed af information. Logimatic har mere en 30 års global erfaring indenfor både det maritime og industrielle segment. Vores omfattende erfaring er opbygget gennem utallige implementeringer af softwareløsninger over hele verden. Det har givet os en unik viden og gør os til mere end blot en systemleverandør. Læs mere om SERTICA og følg Logimatic på LinkedIn.