SERTICA giver et teknisk overblik over en hel flåde og sikrer stabil kommunikation og data management mellem hovedkontor og skib.

Du får et stærkt fundament for solid vækst med et fleet management system, der optimerer interne arbejdsprocesser.

Optimér vedligeholdelse, indkøb, HSQE og performance med en fleksibel Fleet Management løsning.

DOWNLOAD BROCHURE

SERTICA Fleet Ship Management

Skibsfarten i dag står overfor mange udfordringer. Fleet Managers over hele verden beskæftiger sig med talrige systemer og komplekse processer vedrørende Fleet Management løsninger. Brugen af flere inkompatible systemer er tidskrævende og du risikerer unødvendige fejl i processen. Vi tilbyder dig ET system til at imødekomme ALLE dine behov.

Bliv inspireret af vores udvalg af moduler.

DOWNLOAD KATALOG
“SERTICA giver os fuld kontrol og indsigt i indkøb. Dette har øget teamets produktivitet med 25%.”

Sim Teck Siang, Procurement Manager

"The SERTICA Team has gone above and beyond, and really helped Svitzer and for that I am very thankful."

Evangelos Fragkoulis, Chief Technical Officer

Ship Management Software

Fleet management er en software, der hjælper dig med at styre og skabe et overblik over al flåde- og asset information mellem hovedkontoret og skibene. En fleet management software er afgørende for at få mest mulig operationel indsigt ud fra alle data på tværs af din flåde. Det fortæller dig, hvordan du kan optimere din flåde.

Softwaresystemet gør det muligt for virksomheder at reducere omkostninger, forbedre effektiviteten og sikre, at sikkerheden overholdes på tværs af en hel flåde. Du kan nemt administrere al kommunikation mellem skib og kontor i ét system. Det er muligt at drive og vedligeholde din SERTICA fleet management software i skyen. Se mere om SERTICA cloud.

Vi ved alle at opgaver kan differentiere fra maskinrummet til hovedkontoret, dog er det vigtigt at alle lagrer deres informationer på ét sted og følger de samme proceser.

Med SERTICA kan du nemt håndtere hele kommunikationsflowet mellem skib og kontor i et samlet system.

Læs mere om Fleet Management og hvordan software digitaliserer skibsdriften →

Skibsfarten i dag står overfor mange udfordringer. Fleet Managers over hele verden beskæftiger sig med talrige systemer og komplekse processer vedrørende Fleet Management løsninger. Brugen af flere inkompatible systemer er tidskrævende og du risikerer unødvendige fejl i processen.

SERTICA tilbyder et alt-i-en Fleet Management software med omfattende funktionalitet indenfor indkøb, vedligehold, HSQE, dry-docking, dokumenthåndtering, inspektioner, osv. SERTICA er let og brugervenligt at bruge både på kontoret og ombord på skibet.

Ved at udnytte synergien i at have et samlet system som SERTICA, opnås der en signifikant omkostningsoptimering, strømlinede og papirløse arbejdsprocesser, overholdelse af krav, stabil dataudveksling og nedsat off-hire.

SERTICA ship management system er lige så nemt og brugervenligt at anvende på kontoret som det er på skibene. Systemet er faktisk lige så vidtfavnende og robust som softwaren der bruges på land på grund af en stabil og  automatisk synkronisering.

På kontoret understøtter skibsadministrationen løsningen i hovedområder som:

 • Indkøb og logistik
 • Sikkerhed, kvalitetsstyring, ISM, SMS (HSQE)
 • Dokumenthåndtering
 • Flådeadministration og datatilsyn
 • Administrative beslutningsværktøjer til f.eks. omkostningsoptimering og skibsadvisering
 • Standardiserede ERP- og finanssystemgrænseflader

På skibets side kan løsningen dække følgende som minimum:

 • Inspektioner
 • Inventar
 • Rapportering
 • Planlagt / Ikke-planlagt vedligeholdelse
 • Fejlhåndtering
 • Apps til mobile enheder

Add-on modules kan nemt tilføjes.

 • Fuld gennemgang af data
 • Centraliseret administration af data til teknisk skibsadministration
 • Unik datamanagement designet til offline brug også
 • Strømlinet arbejdsgang
 • Analyse på tværs af flåden – et alt-i-et flådestyringssystem
 • Pålidelig datasynkronisering
 • Integration med tredjepartssystemer

Se SERTICA demos på vores YouTube kanal →

Når du centraliserer viden, opnår du et overblik over dine opgaver og reservedele og kan udføre dem mere effektivt. Det giver mening, at din indkøbsafdeling og vedligeholdelsesfolk om bord på dine skibe koordinerer indkøbet af reservedele for at undgå forsinkelser og unødvendig lagerbeholdning.

Skibsinspektøren kan have brug for en bestemt del til at udføre en vedligeholdelsesopgave. Indkøbsafdelingen analyserer, hvem der er den mest attraktive leverandør, og leverer delen til tiden, så inspektøren kan udføre vedligeholdelsen. Alle disse processer er transparente for både vedligeholdelse og indkøb, så der er ingen grund til at udveksle e-mails for at kontrollere, hvornår delen leveres. Du kan altid følge status i SERTICA.

Centralisering og deling af data er ikke kun vigtigt, men afgørende for at sikre omkostningseffektive og effektive processer både i vedligeholdelse og indkøb.

SERTICA gør det enkelt, effektivt, og du får data i realtid.

Læs mere om SERTICA Maintenance eller SERTICA Procurement →

SERTICA er et skibsforvaltningssystem, der går ud over blot at administrere din flåde. Alle virksomheder er forskellige, ligesom deres behov og forholdene i de forskellige afdelinger og kontorer. Vores skibsforvaltningssystem er tilpasset og passer til alle typer skibe.

SERTICA er baseret på en holistisk tilgang. Det tilbyder en fleksibel modulær struktur og bred funktionsdækning. Løsningen er opdelt i funktionelle områder, der hver tilbyder områdespecifikke moduler, som kan kombineres for at matche din virksomheds specifikke behov og prioriteringer.

Skibsforvaltningssystemet er let at integrere i virksomheder af enhver størrelse.

Læs mere om SERTICA →

Reedere, der anvender SERTICA, deler et fælles mål, nemlig at opnå høj ydeevne og kvalitet inden for skibsadministration. Dette er uanset størrelsen af din organisation, skib eller flåde.

For at opnå succes med et system som SERTICA, skal du være forpligtet til høj kvalitet og dokumentation. Derudover skal der allokeres tilstrækkelige ressourcer.

Det, der gør SERTICA unik på denne måde, er dens fleksibilitet, ikke kun i softwaren, men også som en samlet løsning inklusive konsulentbistand og support. Vi taler om støtte i kvalificeret projektbistand, løbende rådgivning, bedste praksis vejledning, implementeringsservices, assistance ved udrulning, administrationsoptimering og forslag til omkostningsreduktion.

Vi imødekommer både kravene fra en enkelt skibsoperatør og større rederier, der administrerer skibe verden over fra flere kontorer og datterselskaber.

Vi taler det maritime sprog.

Læs mere om. hvordan vi sætter dig, anset størrelse →

Vi har identificeret 7 udfordringer, som rederier over hele verden står overfor.

DOWNLOAD WHITEPAPER
Kontakt mig for at lære mere om potentialet for at optimere teknisk fleet management i din organisation.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org