Dataoverførsel

Data skaber stor værdi for enhver forretning!

Dette gælder naturligvis også for vores kunder. Når der drives forretning i nutidens hastige tempo er det en uvurderlig styrke at kunne samle, opbevare, vedligeholde og anvende data, hvilket vi ofte hjælper vores kunder med.

Eftersom vi anerkender den høje værdi af virksomhedens data er det blevet et af vores fokusområder at kunne assistere vores kunder i at overføre denne data sikkert ind i SERTICA.

Overførsel af eksisterende data til et nyt system kan kræve mange ressourcer. Overførslen gør det dog muligt at have et asset management system parat fra dag ét. Derfor er dette trin ved opstarten af at bruge eller konvertere et nyt vedligeholdelses-/fleet management-/indkøbs- eller HSQE system ekstremt vigtigt og bør ikke overses.

Vores erfarne konsulenter, der arbejder med dataoverførsel har hjulpet mange virksomheder med at overføre data fra Microsoft SQL databaser, Oracle, Sybase og ikke mindst Excel, men også fra andre asset management systemer.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende din specifikke type data, overførsel af data eller noget relateret til dette - så tøv ikke med at kontakte os.

* Navn 
* Firma 
* E-mail 
* Tlf. 
Besked 
Til toppen