Data skaber stor værdi for enhver forretning!

Dette gælder naturligvis også for vores kunder. Når der drives forretning i nutidens hastige tempo er det en uvurderlig styrke at kunne samle, opbevare, vedligeholde og anvende data, hvilket vi ofte hjælper vores kunder med.

Eftersom vi anerkender værdien af virksomhedens data er det blevet et af vores fokusområder at kunne assistere vores kunder i at overføre denne data sikkert ind i SERTICA.

Konvertering af eksisterende data til et nyt system kan kræve mange ressourcer. Overførslen gør det dog muligt at have et asset management system parat fra dag ét. Derfor har vi fokus på datakonvertering fra start af, så vi sikrer dig en sikker flytning af dit Fleet Management system.

Vores erfarne konsulenter, der arbejder med datakonvertering har hjulpet mange virksomheder med at overføre data fra Microsoft SQL databaser, Oracle, Sybase og ikke mindst Excel, men også fra andre asset management systemer.

Hvis du har spørgsmål angående din specifikke type data, migrering af data eller noget der er relateret til dette, så kontakt mig.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org