Data skaber stor værdi for enhver forretning!

Dette gælder naturligvis også for vores kunder. Når der drives forretning i højt tempo, er det en uvurderlig styrke at kunne samle, opbevare, vedligeholde og anvende data, hvilket vi ofte hjælper vores kunder med.

Eftersom vi anerkender værdien af virksomhedens data, er det blevet et af vores fokusområder at kunne assistere vores kunder i at overføre denne data sikkert ind i SERTICA.

Konvertering af eksisterende data til et nyt system kan kræve mange ressourcer. Overførslen gør det dog muligt at have et asset management system parat fra dag ét. Derfor har vi fokus på datakonvertering fra start af, så vi sikrer dig en sikker flytning af dit Fleet Management system.

Vores erfarne konsulenter, der arbejder med datakonvertering, har hjulpet mange virksomheder med at overføre data fra Microsoft SQL databaser, Oracle, Sybase og ikke mindst Excel, men også fra andre asset management systemer.

Kontakt mig for at booke en demo eller lære mere om potentialet for at optimere teknisk fleet management i din organisation.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org