Effektiv datakonvertering er afgørende for en problemfri overgang til et nyt system og for at maksimere dets fordele. Med vores ekspertise i at bevare og flytte data til SERTICA sikrer vi, at dine nuværende data overføres gnidningsfrit, så du kan have et fuldt operationelt flådestyringssystem fra starten.

Med vores erfarne konsulenter, der specialiserer sig i datakonvertering fra forskellige platforme som Microsoft SQL, Oracle, Sybase, Excel og andre aktiveringsstyringssystemer, har vi den ekspertise, der kræves for at imødekomme dine specifikke behov.

Som en del af vores service tilbyder vi typisk en testkonvertering til din godkendelse og validering. Den første konvertering af et skib kan tage længere tid, da vi samarbejder med dig om at fastlægge den passende form, metode og struktur for dataoverførslen.

Er du bekendt med de mest almindelige forhindringer ved at migrere data fra et teknisk styringssystem til et andet? Læs vores artikel og få vores anbefalinger om, hvordan du med succes flytter dine data.

DOWNLOAD ARTIKEL
”We are quite experienced in this game of migrating data and we know that is a matter of time and skilled people – both from our side and the supplier. It turns out that RINA Digital Solutions is highly skilled, which results in the most efficient data migration I have experienced during my time at Stena RoRo.”

Niklas Andersson, General Manager, Technical & Commercial Operations

Hvis du har spørgsmål vedrørende din specifikke datatype, datakonvertering eller relaterede emner, er du velkommen til at kontakte mig.

Henrik Nygaard

Hvis du har spørgsmål vedrørende din specifikke datatype, datakonvertering eller relaterede emner, er du velkommen til at kontakte mig.

Morten Hammer Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org