SERTICA Cloud

Synes du SERTICA lyder spændende og vil du gerne undgå besværet med IT? Så er SERTICA Cloud noget for dig. Med en Cloud aftale kan du benytte dig af alle fordelene ved SERTICA uden besværet med vedligehold af servere. Vores IT-eksperter sørger for det hele.

Læs mere

Undervisning

SERTICA undervisning er rettet mod alle brugere af SERTICA og tilbydes som skræddersyede sessioner til den enkelte virksomhed.

Vores SERTICA konsulenter har stor erfaring i at undervise i brugen af SERTICA til forskellige målgrupper, såsom administratorer, mellemledere, indkøbere og generelt til ansatte inden for vedligehold.

Læs mere

Dataoverførsel

Data skaber stor værdi for enhver forretning!

Dette gælder naturligvis også for vores kunder. Vi oplever, at særligt opgaven med at overføre data generelt kan være en uoverskuelig byrde. Derfor er det blevet et af vores fokusområder, at kunne assistere vores kunder i at overføre al data sikkert ind i SERTICA.

Læs mere

Support

Vores mål med SERTICA Support er at assistere vores kunder i at opnå så meget succes med SERTICA som muligt.

Ved at opfordre vores konsulenter til at specialisere sig inden for bestemte områder og tilhørende teknologi, er vi i stand til at opbygge et serviceniveau, som de fleste andre organisationer ikke kan tilbyde.

Styrk din forretning ved at samarbejde med et effektivt support team!

Læs mere

Integration

SERTICA har til formål at skabe optimale arbejdsbetingelser for brugerne. For at fremme dette har vi integreret SERTICA med Microsoft Dynamics, SAP, Oracle, Visma, SUN og adskillige andre tredjepartssystemer. Med hjælp fra SERTICA Sync kræver det en minimal indsats at synkronisere data mellem systemerne.


Læs mere
Til toppen