Nyhedsoversigt

27.06.2018 - Nyheder

SERTICA i konstant udvikling

Få et overblik over de vigtigste opdateringer udviklet i SERTICA de seneste 12 måneder. Nye moduler er tilføjet, eksisterende moduler er blevet forbedret, og der er udviklet nye funktioner.

Nye moduler
Jobtext Management modulet sikrer ensartet styring af jobstrukturen ved at invitere til at tilpasse jobs.  Opdateringer og jobprocedurer er centralt styret og automatisk distribueret til relevante skibe.

Risk Assessment modulet hjælper rederierne med at garantere helbred og sikkerhed af besætningen ombord på skibene. Risk Assessment er en systematisk måde hvorpå man minimerer risici ved at forebygge dem med kontrolmetoder.

Budget modulet gør det muligt at overvåge udgifter og budgetter for hele flåden med månedlige rapporter, som sammenligner budgetter med de egentlige udgifter – både for hele flåden og de enkelte skibe.

Forbedringer og funktioner
Dry Dock modulet er blevet forbedret med flere nye funktioner til forbedring af planlægning og genanvendelse af dokningslister.

Approval App er nu tilgængelig på både iOS og Android. Approval appen muliggør godkendelse af indkøbsordrer, fakturaer, job og meget mere fra din mobile enhed.

Distributed license informationer er nu gemt i SERTICA systemet. Du kan administrere licenser på enhedsskærmen og se aktuelle licensoplysninger for de individuelle skibe i kontorversionen af SERTICA.

Du kan nu ændre, tilføje og fjerne knapper fra dit layout. Det er muligt at kontrollere hvilke funktioner der skal vises for en bestemt brugergruppe. Det betyder, at du kun ser de knapper, du bruger, hvilket reducerer antallet af fejl.

Forms on Job gør det muligt at tilføje formularer til et job. Dette kan være en arbejdstilladelse, før du starter en vedligeholdsopgave eller en formular med målinger, som skal udfyldes, inden du udfører en opgave. Disse “forms on job” kan angives som obligatoriske for at kontrollere job flowet eller hvis der kræves specifik information. Denne funktion sikrer, at besætningen følger en bestemt arbejdsgang og eliminerer store filer vedhæftet mails samt hard copies.

Fremtidig udvikling
Ikke alle opdateringer er beskrevet her, så kontakt os hvis du har spørgsmål. Er du eksisterende kunde har du mulighed for at komme med input til den fremtidige SERTICA Roadmap gennem vores “Customer Voice”.

Hold dig opdateret om nye udviklinger og tiltag i SERTICA ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Om SERTICA af Logimatic
Logimatic er en dansk software og ingeniørvirksomhed med mere end 30 års erfaring inden for den maritime industri. Logimatic er en førende global leverandør af Fleet Management Software til rederier og ship managers med mere end 40 kunder i verden og 1200 aktive skibe, som bruger SERTICA Fleet Management systemet. SERTICA er specielt udviklet af it-eksperter som leverer planlagt vedligehold, indkøb og Safety Management til kunder i den maritime sektor.