Nordic Tankers

Markedet i dag udsætter rederier for udfordringer på bundlinjen, og det er en udfordrende opgave, at styre det tekniske på en flåde med 50 højt sofistikerede kemikalietankskibe. For at få succes med at overvinde disse udfordringer kræves en stor operationel ydeevne og en effektiv udnyttelse af ressourcer.

Et nøgleaspekt i at opnå operationel excellence er virksomhedens valg af Fleet Management system. Nordic tankers tilstræber den ideelle platform for sikkerhed og effektivitet til at drive deres kemikalietankskibe – og med SERTICA føler de sig godt forberedt på fremtiden.

Marine Application Manager hos Nordic Tankers, Bjarne Jørgensen udtaler, ”Vi ønskede at forbedre effektiviteten af vores flåde betydeligt. Vi havde brug for et flådestyringssystem, som forberedte os til fremtidens krav på markedet, og som vi er sikre på løbende kan optimere vores platform.”
 

Uanset hvad fremtiden bringer


Nordic Tankers mål er at være den ideelle platform for konsolidering af kemikalietankskibssegmentet under 25.000 dwt og at være blandt de mest indbringende i branchen. Nordic tankers ønsker med en kultur baseret på sikkerhed og vindermentalitet, at optimere virksomheden for at sikre en løbende rentabel vækst.

I 2012 var aktiviteterne hos Nordic Tankers og Herning Shipping forenet, hvilket medførte ændringer i selskabet. Nordic Tankers har siden da investeret meget i sikkerhed og i at have de bedste mennesker, hvilket alt sammen understøttes af en moderne it-infrastruktur, hvilket kræves til operationel excellence.

Nordic Tankers valgte SERTICA systemet til vedligehold, indkøb og flådestyring. Bjarne Jørgensen siger, ”Da vi udviklede vores egen interne tekniske afdeling i 2005, oplevede vi hvor mange aspekter, der skal styres og oplevede behovet for et intuitivt og tilgængeligt flådestyringssystem – og her er SERTICA den bedste løsning for os.” 
 

Procedurer og retningslinjer

Med hovedkontor i København og flere kontorer rundt om i verden beskæftiger Nordic Tankers mere end 200 mennesker på land og 1450 til havs. Kommunikation er en vital faktor til at sikre, at vores arbejdsprocesser er i overensstemmelse med det færdige arbejde.

I og med at sikkerhed og kommunikation er væsentligt hos Nordic Tankers er det vedtaget, at investere i det nyudviklet SERTICA Management system – hvormed Nordic Tankers er pionerer i brugen af dette nye modul af SERTICA. Modulet Management System kategoriserer og styrer dokumenter i SERTICA, og holder hele systemhåndbogen tilgængelig og opdateret.

Tilgængeligheden af den opdaterede manual hjælper alle i organisationen til at følge procedurer og retningslinjer, hvilket sikrer en høj standard. Derudover kan medarbejdere anmode om ændringer i de specifikke dokumenter, som, hvis de accepteres i godkendelses flowet, vil følge med opdateringen til næste revision. Ændringerne kan endda prioriteres af, hvor kritisk anmodningen er, hvilket kan påvirke anmodningen til at opdateres hurtigere.

Med SERTICA har hele flåden de seneste opdateringer og alt kan overvåges og styres nøje til øjeblikkelig forbedring. 

 

Download PDF

 

"Vedligehold handler om vidensdeling. Det er derfor det er vigtigt at et vedligeholdssystem er brugervenligt og kan tilpasses til virksomhedskulturen. Din virksomhed skal ikke tilpasse sig systemet, og det er en af grundene til at vi valgte SERTICA Maintenance. Vi har nu et system som er brugervenligt og fleksibelt, hvilket betyder at vi kan tilpasse det til vores dagligdag og behov."

Jørgen Holm Madsen

Til toppen