Kundeeksempler

UltraShip er en skibsmanagement virksomhed med ansvar for crew og technical management på Ultragas’ fartøjer. Virksomheden blev etableret i 2013, og som nyetableret virksomhed havde UltraShip en unik mulighed for at starte helt fra bunden, da man skulle vælge flådestyringssystem. Valget af flådestyringssystem viste sig at være afgørende både i forhold til virksomhedens ambitiøse plan om at implementere et helt nyt sikkerhedsværdisæt - og ikke mindst i forhold til virksomhedens ønske om at blive papirløs.

Læs mere

Tidligere havde DFDS fire forskellige systemer, der hver især havde en replikeringsmotor til dataudveksling. En primær årsag til, at Sertica har stor succes i hele organisationen er imidlertid, at der kun er én motor, og at den virker og er stabil – hele tiden. Sertica minimerer således den unødvendige nedetid, hvilket er en væsentlig fordel. Jacob Steffensen uddyber: ”Derfor er det også genialt at Sertica jo netop er bygget til at fungere på netværksforbindelser, der ikke er perfekte. Det har sparet os for mange bekymringer. Ikke mindst vores besætninger er glade for systemet. De skal ikke ’bøvle’ med dataoverførsler, som i praksis bare sker automatisk.”

Læs mere

Markedet i dag udsætter rederier for udfordringer på bundlinjen, og det er en udfordrende opgave, at styre det tekniske på en flåde med 50 højt sofistikerede kemikalietankskibe. For at få succes med at overvinde disse udfordringer kræves en stor operationel ydeevne og en effektiv udnyttelse af ressourcer. Et nøgleaspekt i at opnå operationel excellence er virksomhedens valg af Fleet Management system.

Læs mere

EURONAV er verdens største uafhængige tankskibsrederi, som beskæftiger sig med transport og opbevaring af råolie. Virksomheden har hovedkontor i Antwerpen og har desuden flere kontorer i Europa og Asien. EURONAVs skibe styres hovedsageligt fra de tre datterselskaber: EURONAV Ship Management SAS, EURONAV SAS og EURONAV Ship Management (Hellas) Ltd. EURONAV har mange tanker omkring innovation og ideer til fremtiden. Derfor har de valgt et teknisk fleet management system, der matcher deres ambitiøse planer om at være verdens mest innovative tankskibsselskab.

Læs mere
Til toppen