Vi samarbejder med en række partnere, der bidrager til en mere komplet softwareløsning til vores maritime kunder over hele verden.

Vores partnere

Shipdex er en international protokol udviklet til at standardisere (i xml-format) udvikling og udveksling af data. Protokollen står for forretningsregler og tekniske specifikationer for at sikre en høj kvalitet af tekniske og logistiske data og dataudvekslingen mellem skibs ejere, værfter, fabrikanter, klassificeringsselskaber og applikationsserviceleverandører.

Det gør det muligt for udstyrsproducenter og skibsværfter at strukturere, skrive og levere tekniske manualer i et avanceret elektronisk og standardiseret format, meget lettere og mere effektiv at fremstille og derefter styre sammenlignet med traditionelle metoder til at skrive tekniske manualer ved hjælp af tekstprocessorer.

Shipdex er helt uafhængig og åben for alle virksomheder og organisationer, der handler på skibsmarkedet. Det vedligeholdes og forbedres af Shipdex Protocol Maintenance Group (SPMG).

Shipdex is completely independent and open to all the companies and organizations acting in the shipping market. It is maintained and improved by the Shipdex Protocol Maintenance Group (SPMG).

Se mere om Shipdex i denne nyhed

ShipServ er verdens førende e-handelsform for den marine industri, der betjener både skibsoperatører og leverandører. De hjælper skibsejere og skibsførere med let at finde de bedste leverandører, handle effektivt og opbygge pålidelige relationer. Det assisterer leverandører med at finde nye kunder og markeder sammen med at betjene deres eksisterende kunder bedre.

Læs mere om Shipserv i denne nyhed

Martech Systems er en førende IT-implementeringspartner specialiseret i håndtering af data- og softwareløsningsimplementering til sporadiske, ikke-kerneprojekter eller specialiserede projekter inden for det maritime samt offshore. Deres team består af marine, mekaniske og software ingeniører, der har stor erfaring med data og software løsninger.

Læs mere om Martech Systems i denne nyhed

Eye-share hjælper kunder med at forenkle og optimere håndteringen af indgående fakturaer og andre dokumenter ved at levere en software til elektronisk behandling. Løsningerne er integreret med alle førende systemer til økonomisk styring, regnskab og indkøb.

Læs mere om Eye-share i denne nyhed

Sea Solutions er en udvidelse af samarbejdet, der er bygget mellem Soft-Team og SeaPay. De leverer en crewing platform indeholdende en erfarings og skills database, som maritime kunder kan drage fordel af.

Adonis er et softwarehus, der leverer integrerede HR- og lønsystemer til den internationale skibs- og offshoreindustri. På en centraliseret platform hjælper Adonis med at optimere besætnings- og flådestyring, fra overholdelse til rekruttering til besætningsstyring.

Moscord hjælper købere og leverandører med at erstatte den traditionelle, ineffektive og dyre spotkøbsproces med en digital indkøbsplatform og et integreret markedsplads til at opretholde og øge rentabiliteten. Her bringes købere og leverandører tættere sammen og fjerner unødvendige trin i indkøbskæden.

Læs mere om Moscord i denne nyhed

IMPA er den førende forening for fagfolk til indkøb og levering af skibe over hele kloden, der leverer et universelt kodningssystem, der letter kommunikationen mellem skibets besætning, ejerkontorer og marine leverandører.

Læs mere om IMPA i denne nyhed

Sea Proc er en cloudbaseret e-handelsløsning for købere og sælgere inden for den maritime industri og giver en platform for effektiv og strømlinet styring af indkøbsaktiviteter og indkøbskrav.

Siden 1991 har Franman leveret en bred vifte af tjenester til skibsfartsindustrien med fokus på skibsbygningsudstyr, reservedele, skibsreparationer, service, rådgivning og sikkerhedstjenester.

Da Costis J. Frangoulis etablerede Franman var hans vision, at udvide hans livslange besættelse af havet og skibsfarten til en organisation, der leverer høje niveauer af forskellige tjenester til skibsindustrien.

I dag er Franman stolt over at repræsentere mere end 130 førende virksomheder fra skibsindustrien og betjener mere end 600 rederier årligt.

Læs mere om Franman i denne nyhed

Soft-Team blev grundlagt i 1984, og er en af de førende udbydere af Crewing og Payroll løsninger til den maritime industri. Soft-Team betjener både skibsejere, Ship Managers og Crew Managers  over hele verden, og deres medarbejdere har tilsammen mere end 75 års erfaring indenfor dette område – at opnå bred og dybdegående kendskab til IT- og forretningaspekter vedrørende søfolks løn- og regnskabsopgaver.

OMEGA dækker alle aspekter inden for crewing, crew planning, administration af certifikater, scanning af dokumenter og løn. Alle former for crew historik og opgaver kan registreres og gemmes, eksempelvis tid ombord, tid hjemme, kurser, sygdom og rejser.

Læs mere om Soft-Team i denne nyhed

Kontakt mig og hør mere om hvordan du optimerer din organisation.

Hans Christian Jensen

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
sertica@logimatic.dk