Vi samarbejder med flere forskellige partnere, som bidrager til en mere komplet softwareløsning til vores maritime kunder verden over. SYNC modulet gør det muligt for os at synkronisere data mellem SERTICA og andre tredjepartssystemer for at øge niveauet af automatisering.

Vores partnere

Shipdex er en international protokol udviklet til at standardisere (i xml format) udviklingen og udvekslingen af data. Protokollen indeholder forretningsregler og tekniske specifikationer, der sikrer høj kvalitet af teknisk og logistisk data samt dataudveksling mellem skibsejere, skibsværfter, producenter, klassificeringsselskaber og applikationsudbydere.

Det gør det muligt for maskinproducenter og skibsværfter at strukturere, skrive og levere tekniske manualer i et avanceret elektronisk og standardiseret format. På den måde kan de nemmere og mere effektivt producere og efterfølgende håndtere manualerne sammenlignet med traditionelle metoder, hvor tekniske manualer blev skrevet i tekstbehandlingssystemer.

Shipdex er fuldstændig uafhængig og åben for alle virksomheder og organisationer, der befinder sig på markedet for skibstransport. Det er vedligeholdt og optimeret af Shipdex Protocol Maintenance Group (SPMG).

Se mere om Shipdex

ShipServ er verdenens førende digitale indkøbsplatform i den maritime branche og bruges af både rederier og leverandører. Shipserv hjælper skibsejere og skibsledere med nemt at finde de bedste leverandører, handle effektivt og opbygge betroede relationer. Leverandører kan med Shipserv finde nye kunder og markeder samt servicere deres nuværende kunder på bedste vis.

Læs mere om Shipserv

Source2Sea er en online indkøbsmarkedsplads inden for den globale skibsforsyningsindustri. De fungerer som en åben markedsplads med flere leverandører, der muliggør lettelser i skibsmarineindkøb og forsyning mellem maritime købere og leverandører via tilpassede online produktkataloger. Source2Sea forenkler de processer, der er involveret i skibsforsyningsleverandørers interaktioner med skibsfartsselskaber, herunder kontrakter, indkøb, betaling og levering.

Læs mere om Source2Sea

 

Martech Systems er en førende IT-implementeringspartner, der specialiserer sig i håndtering af data og implementering af softwareløsninger for sporadiske, ikke-kerne eller specialiserede projekter i den maritime branche og offshore industrien. Deres team består af maskinofficerer samt maskin- og softwareingeniører, som har stor erfaring med data- og softwareløsninger.

Læs mere om Martech Systems

Eye-share hjælper kunder med at håndtere indkommende faktura og andre dokumenter på en mere simpel og optimeret måde ved at tilbyde en software til elektronisk databehandling. Økonomistyring, bogføring og indkøbssystemer er integreret i løsningerne.

Læs mere om Eye-share i denne nyhed

Moscord hjælper købere og leverandører med at erstatte akutte købsprocesser, der normalt er traditionelle, ineffektive og omkostningstunge. Deres kunder kan opretholde og øge rentabilitet med Moscords digitale indkøbsplatform og integrerede markedsplads. Platformen bringer indkøbere og leverandører tættere sammen og eliminerer unødvendige trin i indkøbsprocessen.

Læs mere om Moscord

IMPA er den førende forening for professionelle inden for maritimt indkøb og udbud overalt på kloden. Foreningen fremlægger et universelt kodesystem, der faciliterer kommunikation mellem skibsbesætning, hovedkontorer og maritime leverandører.

Læs mere om IMPA i denne nyhed

Sea Proc er en cloudbaseret e-indkøbsløsning for indkøbere og sælgere i den maritime branche. Platformen gør det muligt at håndtere indkøbsaktiviteter og indkøbskrav på en effektiv og strømlinet måde.

Soft-Team, der blev etableret i 1984, er en af de førende udbydere af softwareløsninger til lønnings- og besætningshåndtering i den maritime branche. Soft-Team leverer til skibsejere, skibsledere og besætningsledere verden over, og deres medarbejdere har mere end 75 års erfaring tilsammen inden for området. Hermed har de opnået omfattende og indgående viden til IT og forretningsaspekter angående lønning af søfarende og bogføringsopgaver.

OMEGA softwaren dækker alle aspekter af crewing, besætningsplanlægning, håndtering af certifikater, scanning af dokumenter og lønninger. Al besætningshistorik og opgaver kan registreres og opbevares, for eksempel tid ombord på skibet, tid derhjemme, kurser, sygedage og rejser.

Læs mere om Soft-Team

S5 Agency World er en førende partner indenfor global rederi agent services og hub løsninger. Virksomheden udvider sin passion for skibsfart fra service til innovation, der har betydning. S5’s eget online system til håndtering af havneanløb, Simply5, blev udviklet ved at kombinere deres omfattende viden inden for skibsindustrien med forståelse for kundernes behov.

S5 Agency World sammen med Simply5 fungerer som en one-stop-løsning for charterer, ship managers, rederier og skibsejere/-operatører i lokale havne over hele verden. De giver deres kunder total transparens og tillid i forhold til, hvad der sker med deres skibe og ressourcer. Med fokus på detaljerne kan S5 levere det bedste inden for skibsfartstjenester, fra fragttjenester til ejerholdstjenester til internationale hubtjenester.

Se mere om S5 Agency World.

Kontakt mig og hør mere om hvordan du optimerer din organisation.

Hans Christian Jensen

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org