Serticas historie

I 1987 blev Aalborg skibsværft nedlagt og deraf opstod idéen om Logimatic. En virksomhed med formålet at viderebringe den indsamlede viden og ekspertise fra Aalborg Skibsværft.

Missionen bestod i at forbedre konkurrenceevnen hos Logimatics kunder. Blandt de mange nye idéer til dette formål var SERTICA, der blev lanceret i 1991 som ”Logihold”. SERTICA tilbyder rederier og andre virksomheder at planlægge deres vedligehold systematisk og opnå store besparelser.

I takt med at mange virksomheder valgte at drage fordel af den nye løsning, begyndte SERTICA at udvide sin funktionalitet. Det omhandlede blandt andet en helt ny indkøbsløsning, mens der blev udviklet en fleksibilitet, der gjorde det muligt at servicere de mange krav og ønsker fra både maritime og industrielle kunder.

I 2008 fik løsningen en større makeover til en ny version, som i 2011 fik navnet SERTICA. Den nye version havde fokus på at forbedre effektiviteten og brugervenligheden af SERTICA, hvorfor der blev udviklet nye moduler og add-ons.

Eksempelvis blev SERTICA Safety & Quality systemet lanceret og brugerne fik mulighed for at foretage inspektioner, jobanmodning og lageroptælling via deres tablets og smartphones.

Alt i alt forsøger SERTICA at skabe så meget værdi for kunden som muligt. Kun ved at være i stand til at leve op til de mange nye krav og ønsker, kan vi forbedre vores kunders konkurrenceevne.

Læs mere om virksomheden Logimatic på vores corporate website.

 

 

 

 


 

Til toppen