SERTICA er den ultimative maritime løsning til at digitalisere håndtering af vedligehold, indkøb, sikkerhedsprocedurer og dokumentation, bemanding, analyse og forbedring af performance, skibsrapportering og logbøger.

Vores software er udviklet i tæt samarbejde med førende rederier over hele verden og ombord på mere end 2000 skibe. SERTICA giver rederier mulighed for at reducere driftsomkostninger, optimere ydeevnen, øge gennemsigtigheden og forenkle interne processer.

Vi hjælper rederier og ledere med digitale løsninger.

Se mere på rina.org

SERTICA

I 1991 blev SERTICA lanceret under navnet “Logihold”. Formålet med SERTICA var at tilbyde rederier og andre virksomheder en måde at planlægge deres vedligehold systematisk og at håndtere deres flåde effektivt, så de kunne opnå store besparelser.

I takt med at mange virksomheder valgte at drage fordel af den nye løsning, begyndte SERTICA at udvide sin funktionalitet. Det omhandlede blandt andet en helt ny indkøbsløsning kaldet “ePos”, som senere blev opgraderet til “Procurement”. Derudover blev der udviklet en fleksibilitet, der gjorde det muligt at servicere de mange krav og ønsker fra både maritime og industrielle kunder.

I 2008 fik løsningen en større makeover til en ny version, som i 2011 fik navnet SERTICA. Den nye version havde fokus på at forbedre effektiviteten og brugervenligheden af SERTICA, der blev derfor udviklet nye moduler og add-ons.

I 2012 fik SERTICA en ny integreret løsning til HSQE aktiviteter. Dermed fik brugerne muligheden for at foretage inspektioner, jobanmodninger og lageropgørelser fra deres tablets eller smartphones.

I 2020 udviklede vi OMEGA-drevne crewing moduler til SERTICA.

Siden september 2021 har SERTICA været en del af RINAs portefølje af digitale løsninger. RINA er en global virksomhed med virke inden for flere forskellige brancher, herunder den maritime, energi og mobilitet, certificering, infrastruktur og industri.

Alt i alt forsøger SERTICA at skabe så meget værdi for kunden som muligt. Kun ved at være i stand til at leve op til de mange nye krav og ønsker, kan vi forbedre vores kunders konkurrenceevne.

Se mere om virksomheden bag SERTICA på rina.org →

RINA er et globalt netværk med mere en 5.300 dygtige professionelle fordelt på 200 kontorer i 70 lande. Vi opsporer konstant nye teknologier til innovative digitale løsninger, der kan understøtte rederier og fleet managere, når de står over for nye udfordringer.

Se mere på rina.org →

Den danske maritime industri består af skibsværfter, leverandører og designere af skibe, maritimt udstyr, maritime produkter og maritim service. Kort sagt: virksomheder, der tilbyder udvikling, produktion og service til maritim teknologi.

Vi har mere end 30 års erfaring og er fortsat en aktiv spiller i den maritime industri. Vi er forpligtet til at holde os ajour med branchens dynamik og er medlemmer af forskellige danske netværk for maritime virksomheder:

Vi samarbejder med flere forskellige partnere, som bidrager til en mere komplet softwareløsning til vores maritime kunder verden over.

Se mere om vores partnere →

Lær mere om platformen, integration, support, installation, træning, apps og meget mere.

FAQ
Hvis du er interesseret i at gøre forretninger med os, så kontakt mig på 21 65 90 85.

Lars Francke Riisberg

RINA Digital Solutions
Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
sertica@rina.org