Om os

Logimatic har mere end 30 års erfaring indenfor både det maritime og det industrielle segment.

Vores erfaringsgrundlag er skabt på baggrund af utallige implementeringer af softwareløsninger over hele verden. Dette har givet os en unik viden, der gør os til mere end bare en systemleverandør.

Logimatic betragter vi os selv som en samarbejdspartner, der lader vores erfaring og viden gavne alle vores kunder. Vores særlige kompetencer ligger inden for softwareløsninger, der blandt andet dækker: udvikling, tilpasninger, system ændringer, specialapplikationer, integrationer, datakonverteringer, brugertilpasset undervisning og meget mere.

Logimatic tilbyder desuden det mobile og cloud baserede vedligeholdsprogram INEXTIA. Du kan styre dine opgaver digitalt via clouden, uanset hvor du befinder dig. En af de største fordele ved systemet er dets brugervenlighed, nemme adgang og enkelthed. Med online adgang slipper du for alt det IT tekniske omkring installationsproblemer, opsætninger, backup eller indkøb af servere.

Det er vores mission at levere softwareløsninger og ydelser, der gør vores kunder mere konkurrencedygtige. Derfor sikrer vi, at alle vores medarbejderes ekspertise integreres med nye teknologier og skaber de bedste softwareløsninger på markedet.

Vilkår og Betingelser

EU Persondataforordningen (GDPR), som regulerer behandlingen af personoplysninger, med virkning fra 25. maj 2018, kræver at der udarbejdes databehandleraftaler mellem den dataansvarlige og databehandleren. Download databehandleraftalen for SERTICA.

Hvis du har spørgsmål til vores vilkår og betingelser eller databehandleraftalen, er du meget velkommen til at kontakte os.

EU Persondataforordningen findes her: Forordning (Dansk version)

Kvalitet og certificeringer

Vi lægger vægt på at levere god og ensartet kvalitet, og at kunne eksekvere projekter effektivt og konkurrencedygtigt.

Derfor er vi kvalitetscertificeret i henhold til DS/EN ISO 9001:2015, og har været det siden 1998. Kvalitetscertificeringen gælder for alle vores løsninger og ydelser.

DS/EN ISO 9001 omhandler de danske og internationale standarder for systematisk kvalitetsledelse.

 

 

                                                            

Til toppen