Nyhedsoversigt

27.02.2020 - Presse

Nyt samarbejde skal være med til at promovere den danske maritime software SERTICA i Grækenland

Et lovende samarbejde blev lanceret med Logimatics repræsentanter på besøg hos Franman i Athen.

Til venstre Hans Chr. Jensen, Head of Sales at Logimatic og til højre George K. Efstratiadis, Senior Marine Sales Engineer, Business Unit 1, Franman.

Franman og det danske firma Logimatic – markedsleder inden for globale software og automatiseringsløsninger – har indgået en aftale om at etablere SERTICA Maritime Fleet Management System på det græske marked.

Costis J. Frangoulis, Grundlægger og CEO i Franman kommenterede: “Vi mener, at der er en reel interesse og mangel på de omtalte tekniske løsninger hos græske rederier. Rederier er forskellige og har derfor forskellige tekniske behov. SERTICA leverer reelle fordele for rederier, der traditionelt har været afhængige af enkeltstående regneark og ældre systemer. Vi er glade for dette partnerskab med Logimatic og de operationelle fordele det vil give vores kunder.”

Hans Chr. Jensen, Head of Sales hos Logimatic Solutions er enig og tilføjer: ”Franman har været aktive på markedet i mange år og har allerede bevist deres værdi. Det er tydeligt at se, når vi besøger maritime kunder sammen. Forventningerne er derfor høje, og jeg tror, det græske marked er klar til en ny og moderne fleet management løsning som SERTICA.”

SERTICA-softwaren, der allerede anvendes på over 1.300 skibe over hele verden, er et teknisk styringssystem, der strømliner processer omkring vedligehold, indkøb, HSQE og skibs performance. Systemet leverer optimeret performance, øget intern gennemsigtighed, forbedret kommunikation og datastyring mellem virksomhedens hovedkontor og skibe.

Lars Riisberg, CEO hos Logimatic Solutions er spændt på at se det nye partnerskab blomstre og fortæller: ”Jeg har arbejdet med agenter og forhandlere i mere end 25 år over hele verden, men har aldrig mødt denne grad af professionalisme. Franman er en respekteret og en velkendt virksomhed med et team, der viser en høj grad af erfaring og dedikation.”

Om Franman
Siden 1991 har Franman leveret en bred vifte af tjenester til skibsfartsindustrien med fokus på skibsbygningsudstyr, reservedele, skibsreparationer, service, rådgivning og sikkerhedstjenester.
Da Costis J. Frangoulis etablerede Franman, var hans vision at udvide hans livslange besættelse af havet og skibsfarten til en organisation, der leverer høje niveauer af forskellige tjenester til skibsindustrien.

Tre årtier seneredeles denne besættelse af alle de mennesker, der udgør Franman i dag. Højt kvalificerede og erfarne fagfolk, der gennemgår kontinuerlig teknisk og kommerciel uddannelse, for at yde de højeste niveauer af service og support. Franmans første repræsentation var Metritape fra USA, producenter af målsystemer til tankniveau. I dag er Franman stolt over at repræsentere mere end 130 førende virksomheder fra skibsindustrien og betjene mere end 600 rederier årligt.

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag SERTICA. Med mere end 120 ansatte, har Logimatic mere end 30 års international erfaring i udvikling og implementering af Fleet Management software. Professionel support tilbydes til kunder over hele verden fra kontorer i Danmark, Singapore og Chile. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på at altid øge vores kunders konkurrencedygtighed med optimeret fleet management.

For yderligere information

  • Franman: John D. Papazafiriou, Direktør, Business Unit 1, Tlf.: +30 210 95 32 350, E-mail: sbequipment@franman.gr, Web: www.franman.gr
  • Logimatic/SERTICA: Julie Østerberg Jakobsen, Head of Marketing and Communications, Tlf.: +45 29 72 09 01, E-mail: jja@logimatic.dk, Web: www.logimatic.dk, www.sertica.dk