Nyhedsoversigt

28.10.2015 - Nyheder

TEMAMØDE – IT i vedligeholdsafdelingen

D. 25 november afholder DDV temamøde om anvendelsen af IT i vedligeholdsafdelingen, hvor bl.a. Silkeborg Forsyning fortæller om egne erfaringer.

D. 25 november afholder DDV temamøde om anvendelsen af IT i vedligeholdsafdelingen, hvor bl.a. Silkeborg Forsyning fortæller om egne erfaringer.

Gennem oplæg, samt networking med andre vedligeholdsmedarbejdere, har DDVs temamøde fokus på at gøre deltagerne bedre i stand til at udvælge og anvende IT i vedligeholdsafdelingen.

Jørgen Holm Madsen fra Silkeborg Forsyning vil fortælle, hvordan de på baggrund af DDV materiale opstillede kravspecifikationer for at kunne udvælge det optimale vedligeholdssystem. Silkeborg Forsyning havde forskellige systemer, men begyndte at lede efter ét system, der kunne skabe synergi på tværs af hele organisationen

For Silkeborg Forsyning har det været vigtigt at både system og leverandør passer til deres ønsker, da der i en proces som denne er et stort arbejde med implementering samt konverteringen af data fra tidligere systemer. Efter at have undersøgt markedet faldt valget på Sertica, der forventes at være fuldt ud implementeret i løbet af 4. kvartal 2015.

Arrangementet d. 25. november byder yderligere på oplæg fra Allan Pedersen, Carlsberg og Ove K. Nielsen, Sure’it, der hver kommer med deres bud på, hvordan et IT-projekt bør udformes for at opnå bedst mulige resultater.

På temamødet vil en af vores medarbejdere være til stede og vil kunne besvare eventuelle spørgsmål angående indledende overvejelser, implementering og generelt om Sertica.

Deltag i mødet og lær mere om, hvordan du kan få succes med dit IT-projekt.

Deltagelse i temamødet er GRATIS for alle.

Tid: Onsdag den 25. november 2015 kl. 13.00-16.00

Sted: Dansk Produktions Univers, Vejlevej 21, 8722 Hedensted

Tilmelding kan ske via hjemmeside www.ddv.org, e-mail ddv@ddv.org eller telefon 7591 4455