Nyhedsoversigt

21.12.2023 - Nyheder

Technomar Shipping giver digital rapportering et boost: SERTICA Vessel Reporting System går live på 96 skibe

Inden for den maritime industri bliver overholdelse af reguleringer fortsat mere kompliceret og tidskrævende. Af denne grund er virksomheder nødt til at tænke fremad og planlægge, hvordan de vil håndtere de kommende udfordringer. Technomar Shipping har valgt SERTICA Vessel Reporting System (VRS) som det eneste system til at dække alle deres rapporteringskrav.

Theodore Baltatzis, General Manager for Technomar Shipping, udtalte: “Vi ønsker at samle alle vores rapporteringsbehov i ét effektivt, fleksibelt og fremtidssikret system. Som udgangspunkt bruger vi standard EU MRV- og IMO DCS-rapporter i SERTICA, men vi har planer om at oprette vores egne tilpassede rapporter for yderligere at forenkle rapporteringen.”

SERTICA VRS gør det let at overvåge alle nøgledata og metrikker fra skibe i realtid gennem én platform. Skibsejere kan dermed identificere potentielle problemer og afvigelser tidligt og træffe korrektive handlinger for at forbedre den operationelle ydeevne. Traditionelle rapporteringssystemer har begrænsninger i form af fleksibilitet og konfigurationsmuligheder samt automatisk validering af dataindtastninger. SERTICA VRS giver frihed til at tilføje valideringer og realitetstjeks, der forbedrer datakvaliteten og eliminerer fejl, samtidig med at arbejdsbyrden for besætningen reduceres.

Theodore Baltatzis tilføjede: “SERTICA VRS er udviklet af RINA, et selskab med en mangeårig global tilstedeværelse og ekspertise, hvilket giver tillid til, at reguleringerne overholdes, og beregninger og valideringer er præcise. Den støtte, vi modtager fra erfarne fagfolk som søarkitekter og marineingeniører, der forstår udfordringerne i shippingverdenen, såsom rapporteringsbehov, miljørelaterede undersøgelser, audits og dokumentation, er en ekstra værdi, der ikke let findes.”