Nyhedsoversigt

27.04.2016 - Nyheder

Superyacht i Italien investerer i SERTICA

Næste måned installeres SERTICA Maintenance med Certificatstyring ombord denne helt nye superyacht fra Baglietto i La Spezia, Italien. Besætningen ombord vil modtage træning og introduktion til systemet.

Baglietto 10219 er en motoryacht på 53 meter lanceret i 2015. Yachten har et stål skrog med en aluminiums aptering og er i stand til at sejle 17,00 knob med hendes 93,000.00 liters tank. På Baglietto 10219 er der plads til overnatning for op til 10 gæster i 5 suiter. Der er desuden plads til 11 besætningsmedlemmer ombord for at sikre en afslappet luksus yacht oplevelse.

Næste måned installeres SERTICA Maintenance med Certificatstyring ombord denne helt nye superyacht fra Baglietto i La Spezia, Italien. Besætningen ombord vil modtage træning og introduktion til systemet. Hans Christian Jensen, Head of Sales i Logimatic siger: “… det er lidt ud over det sædvanlige, men det beviser igen, at SERTICA understøtter alle typer fartøjer. Internt er det også er lidt ud over det sædvanlige. Vi havde flere konsulenter, som har meldt sig frivilligt at tage turen til Italien og gennemføre uddannelsen ombord denne imponerende yacht.”