01. april 2016

Singapore Shipping vælger dansk Fleet Management løsning


Logimatic har indgået en ny aftale med et rederi i Singapore om anvendelse af Fleet Management løsningen SERTICA.

Logimatic har indgået en ny aftale med et rederi i Singapore om anvendelse af Fleet Management løsningen SERTICA.

Det er rederiet Singapore Shipping Corporation, som har valgt SERTICA som deres fremtidig løsning til drift af deres skibe. Singapore Shipping opererer car carriers, som kan transportere op til 7000 biler.
Læs mere information om Singapore Shipping.
 
Logimatic etablerede kontor i Singapore medio 2015, og aftalen med Singapore Shipping er et vigtigt skridt i opbygningen af en stærk base i og omkring Singapore.

Projektet omkring idriftsættelse af SERTICA vil ske i tæt samarbejde mellem vores lokale projektleder i Singapore og kontoret i Aalborg.
 

Om Logimatic

Logimatic er en Dansk ingeniør og softwarevirksomhed med international erfaring inden for salg, implementation og support af in-house software løsninger. SERTICA er en softwareløsning til vedligehold, performance, indkøb og HSQE. Løsningen tilbyder optimering af omkostninger, forbedret kommunikation, reduktion af manuelle processer og øget tilgængelighed af information. Logimatic har mere en 30 års global erfaring indenfor både det maritime og industrielle segment. Vores omfattende erfaring er opbygget gennem utallige implementeringer af softwareløsninger over hele verden. Det har givet os en unik viden og gør os til mere end blot en systemleverandør. Læs mere om SERTICA og følg Logimatic på LinkedIn.
Til toppen