29. september 2015

Shipping går til Asien - og SERTICA går med


SERTICA forøger sine aktiviteter på det asiatiske maritime marked og åbner nyt kontor i Singapore. Etableringen af et nyt kontor er blot den første investering i en forventet stabil vækst på det asiatiske marked.

Det asiatiske marked er i rivende udvikling. De fleste rederier øger derfor deres fokus på dette attraktive marked og mange har allerede etableret lokale kontorer. Med rødder i det innovative Blue Denmark var det naturligt for Logimatic at at imødekomme den stigende efterspørgsel i Asien ved at oprette et lokalt kontor i Singapore.

I løbet af de seneste år er volumen af skibsfart i Asian steget enormt. De otte største havne i verden ligger i Asien og med et højt niveau af transport imellem de asiatiske lande, kombineret med stigende skibsbygningsaktiviteter, bliver Asien stadig mere attraktiv for rederier på globalt plan. 

Nærhed og personlige kontakter er essentielt for alle aktører ifbm. oprettelsen af det nye kontor i Asien. SERTICA er et system som mennesker bruger på en daglig basis og det er derfor ekstremt vigtigt at være tilstede med lokal support, hvorend disse brugere befinder sig. Rajesh Pillai vil stå i spidsen for det nye kontor i Asien. 

Etableringen af et nyt kontor er blot den første investering i en forventet stabil vækst på det asiatiske marked og Rajesh tror på et succesfuldt projekt: “Jeg ser frem til at udvikle Logimatics aktiviteter i Asien ved at assistere de nuværende kunder såvel som ved at udforske nye forretningsmuligheder på markedet.”


Download hele pressemeddelelsen her:

>>  Shipping goes to SIngapore - and so does Sertica! (PDF)

>>  Shipping goes to Singapore - and so does Sertica! (Word)

 

Download pressefotos

      

 

Download logoer

>>  Logimatic logo - TIF 

>>  Logimatic logo - eps

>>  Sertica logo - TIF

>>  Sertica logo - aiPressekontakter  

Skulle du have nogen spørgsmål i forbindelse med pressemeddelelsen, så tøv ikke med at kontakte nedenstående kontaktpersoner: 

Sr. Business Consultant, Mr. Rajesh Pillai
Telefon: +65 8181 6454
rajesh.pillai@logimatic.com

Administrerende Direktør, Michael Paarup
Telefon: +45 9634 7000
michael.paarup@logimatic.dk
Til toppen