Nyhedsoversigt

08.08.2018 - Nyheder

SERTICA udvider til Asien – Filippinerne

RD Fishing, et tunfiskeri placeret i General Santos City, Filippinerne, har valgt SERTICA Maintenance og Procurement løsninger for at reducere nedetid og automatisere deres forretningsproces.

SERTICA erstatter det nuværende papirbaserede system for at give RD Fishing et komplet overblik over vedligeholdsaktiviteterne for alle deres skibe.

Fishing boat at sea cluody sky

Bayani B. Fredeluces, koncernens Senior Vice President, siger: “Vi er stærkt afhængige af papir samt folk til at gennemføre indkøbsprocessen. Med SERTICA bliver vores indkøbsprocesser nu automatiseret og giver større gennemsigtighed i vores processer. Jeg er overbevist om, at SERTICA vil leve op til vores høje forventninger til et effektivt system, som forbedrer vores arbejdsgange for både indkøb og vedligehold.”

Rajesh Pillai, Business Development Manager hos Logimatic siger: “Endnu en gang har vi bevist, at SERTICA er den bedste løsning på markedet, ved at underskrive denne kontrakt med RD Fishing. SERTICA’s ekspansion i Asien – Filippinerne viser igen, at dette system udmærker sig ved at løse problemer og udfordringer i vedligehold og interne arbejdsgange. Jeg er sikker på, at RD Fishing snart vil opleve større besparelser som følge af at bruge SERTICA.”

RD Fishing’s vision er at udvide til andre områder af SERTICA i fremtiden grundet systemets fleksibilitet og brugervenlige tilgang.