Nyhedsoversigt

26.05.2020 - Nyheder

SERTICA tilføjer Ian Taylor Peru til familien og øger sin popularitet i Latinamerika

Ian Taylor Peru skriver kontrakt med Logimatic for at implementere SERTICA Maintenance og Procurement til deres slæbebåde, der opererer i Perú.

Ian Taylor Peru, et datterselskab af den chilenske virksomhed Empresas Taylor, har besluttet at implementere det danske maritime ERP-system SERTICA fra Logimatic. Ian Taylor Peru opgraderer sin flåde, der opererer i to af de vigtigste havne i Peru, Callao og Paita, og SERTICA vil spille en vigtig rolle i digitaliseringen af vedligeholdelse og indkøb.

José Huillca Salas, Head of Fleet hos Ian Taylor Perú fortæller: ”Vi har været i dialog med flere udbydere og besluttet at implementere SERTICA, da jeg har tidligere erfaring med at arbejde med systemet. Jeg har set, hvordan vedligeholdelses- og indkøbsstandarden kan forbedres ved hjælp af SERTICA, og ser frem til at implementere systemet hos Ian Taylor Peru.”

Implementeringen varetages af et kombineret team fra Logimatic’s hovedkontor i Danmark og en lokal SERTICA Regional Manager bosat i Chile. Dette sikrer, at Ian Taylor får den nødvendige hjælp i en lokal tidszone og på spansk.

José Huillca Salas, Head of Fleet hos Ian Taylor siger: ”Med support fra Logimatic, forventer jeg at SERTICA vil bidrage til en væsentlig forbedret vedligeholdsstandard. På kort sigt tror jeg også, at vi kan optimere hvordan vi anskaffer reservedele til vores slæbebåde, hvilket sparer os værdifuld tid og penge.”

Om Ian Taylor
I mere end 50 år er Empresas Taylor blevet karakteriseret for sit bidrag til den økonomiske handelsudvikling på Sydamerikas vestkyst. Siden deres begyndelse i 1965, har Empresas Taylor udviklet sig fra at være en havnevirksomhed opererende i Valparaíso, til en mangfoldig holding virksomhed med speciale i at levere logistisk løsninger til sine kunder, med tilstedeværelse i fire lande i regionen. I dag er Empresas Taylor den største shippingvirksomhed i Chile.

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag SERTICA. Med mere end 120 ansatte, har Logimatic mere end 30 års international erfaring i udvikling og implementering af Fleet Management software. Flere shippingvirksomheder i den latinamerikanske region benytter sig af SERTICA i dag, herunder ULTRANAV, som implementerede systemet tilbage i 2013. Den latinamerikanske region supporteres af en lokal SERTICA Regional Manager i Viña del Mar, Chile.