Nyhedsoversigt

10.06.2021 - Nyheder

SERTICA integreres med Digital Twin i forbindelse med forebyggende vedligehold hos North Star Holdco Group

Logimatic er stolte af at kunne fortælle, at North Star Holdco Group har valgt at implementere SERTICA Fleet Management systemet til alle 47 skibe i flåden, herunder North Star Renewables og Boston Putford Offshore Safety.

North Star Holdco Group er specialister i servicefartøjer, offshore support, tankskibs-assist, beredskab og redning.

North Star Renewables divisionen har for nyligt fået tildelt kontrakter til levering af tre af de mest avancerede servicefartøjer (SOVer), som skal anvendes ved det, som vil blive verdens største offshore vindmøllepark, 3.6GW Dogger Bank Wind Farm i Nordsøen. Disse tre nye fartøjer vil også få SERTICA ombord med en integration til Digital Twin løsningen, hvilket er et skridt videre i forbindelse med forebyggende vedligehold.

Bruce Catto, Group IT Manager hos North Star Holdco Group fortæller: “Systemet vil blive integreret på tværs af alle forretningsområder, både offshore og onshore, til at strømline processer og centralisere information. SERTICA vil bidrage med en digitalisering af vores interne processer samt hurtigere godkendelsesflows i hele organisationen.”

David Coultas, Group Technical Director hos North Star Holdco Group er enig og tilføjer: ”Vi har valgt SERTICA fordi det har markedets mest stabile platform med skib til land og land til skib replikation, der bare virker.”

North Star Holdco Group har underskrevet kontrakt på et komplet SERTICA Fleet Management system, der omfatter levering af vedligehold, indkøb og HSQE. De driver i øjeblikket 44 skibe, hvor 30 af disse konverterede til SERTICA tidligere i år, og de resterende 14 vil have konverteret til SERTICA ved udgangen af 2021. Yderligere vil de 3 nye SOVer vil starte udrulning af SERTICA i 2022/23.

Om North Star Holdco Group

North Star ejer og driver den største og mest moderne britiske helejede flåde, der beskæftiger sig med den britiske offshore industri. Olie og gas E&P virksomheder er afhængige af deres avancerede skibe samt uovertruffen erfaring bestående af højtuddannede medarbejdere, der yder support til over 50 offshore-installationer. I årenes løb har North Star reddet mere end 70 menneskeliv i Nordsøen. North Star Holdco Group har fået tildelt British Safety Council-prisen i de sidste 14 år i træk og har modtaget Offshore Achievement Award for Safety.