Nyhedsoversigt

18.02.2021 - Nyheder

SERTICA erstatter flere systemer hos CORSICA Linea, hvilket simplificerer og ensretter deres flåde af passager- og fragtskibe.

Endnu en gang byder Logimatic et nyt rederi velkommen i familien. Denne gang er det franske CORSICA Linea, der erstatter eksisterende CMMS- og indkøbssystemer med SERTICA.

CORSICA Linea forsætter deres vækst ved at udvide deres flåde med flere skibe. For at sikre høj datakvalitet og øget ydeevne har de derfor valgt en samlet softwareløsning for at forenkle den tekniske styring.

Jean-David Paoli, Projektleder hos CORSICA Linea, fortæller: ”Med et moderne system til både vedligehold og indkøb er det muligt at løfte vores tekniske styring til et nyt niveau. Vi sparer meget tid og arbejde ved at samle alt i et system og det bliver lettere for os, at udvide vores flåde med flere skibe i fremtiden.”

Jens Ipsen, Projektleder hos Logimatic, fortæller: ”Vi har simplificeret flådestyringen med struktureret vedligeholdsdata ved at udskifte alle systemer til SERTICA. Det er muligt for CORSICA Linea at administrere deres vedligeholdsopgaver centralt på skibene ved hjælp af en standardiseret komponentstruktur.”

Pierre-Laurent Richaud, Projektleder hos CORSICA Linea, fortæller: ”Det gode ved SERTICA er, at hele vores organisation kan spore vedligehold og indkøb i det samme system. Vi har været nødt til at ændre nogle interne processer for at tilpasse os systemet, hvilket viser sig at være en fordel for os, da det skaber ensartethed på tværs af skibene.”

CORSICA Linea har i implementeringsfasen prioriteret at diskutere processer og system med besætningen, og de har allerede modtaget positiv feedback. Jean-David Paoli fortæller: “Besætningen kan allerede bruge systemet inden de har gennemført træningen, hvilket er et tydeligt tegn på, at systemet er meget brugervenligt og intuitivt.

Fakta om CORSICA Linea

  • Grundlagt i 2016 og lokaliseret i Marseille
  • Hurtigtvoksende virksomhed med 1000 ansatte
  • Betjener otte skibe, to færger og seks blandede fragtskibe
  • Opererer i passager- og godssegmentet i Middelhavsområdet