Nyhedsoversigt

17.06.2021 - Nyheder

Rederier kan nu minimere udgifter relateret til fakturering og betalinger med ny integration mellem SERTICA og S5 Agency World.

Digitalisering af manuel fakturering og godkendelsesprocesser giver rederier et bedre finansielt overblik.

Der er mange omkostninger forbundet med skibsdrift såsom forbrugsartikler, brændstof, smøreolie, vedligehold, catering, navigation, survey, klasse- og vetting-inspektioner. Mange af disse omkostninger er teknisk relaterede, men ved analyse af den fulde OPEX skal der også medregnes omkostninger til eksempelvis besætningsudgifter, rejser, transport, forsikring og udgifter til agenter.

Tekniske og kommercielle udgifter er ofte styret i forskellige systemer, men med den nye integration mellem S5s Simply5 platform og SERTICA, kan alle disse udgifter styres i et system. Integrationen dækker over alle aspekter af den finansielle proces inklusiv kontering, fakturahåndtering, samt styring af commitments, accruals og actuals.

Ved at centralisere indkøb i et system opnår rederierne total transparens i forhold til agentudgifter og levering. Alle fakturaer registreres automatisk i SERTICA Invoice Management og med S5 som central økonomisk hub undgår du unødvendige betalinger.

Jason Berman, Chief Commercial Officer hos S5 Agency World Ltd fortæller: “Digitale godkendelses flows med godkendelsesgrænser automatiserer hele processen, og rederier kan på den måde undgå gentagne godkendelser. Med denne nye integration skal rederier kun indtaste data i et system og kan virkelig drage fordel af at have ét samlet finansielt overblik over hele skibsdriften.”

Om S5 Agency World

S5 Agency World er en førende partner indenfor global rederi agent services og hub løsninger. Virksomheden udvider sin passion for skibsfart fra service til innovation der har betydning. S5 Agency World er engageret i Making Shipping Easy og arbejder for at gøre det muligt for deres kunder at kunne drive forretning globalt på bedste vis. S5 Agency World fungerer som one-stop-løsning for charterer, ship managers, rederier og operatører i lokale havne over hele verden, og giver deres kunder total transparens og tillid i forhold til hvad der sker med deres skibe og ressourcer. Med fokus på detaljerne kan S5 levere det bedste inden for skibsfartstjenester, fra fragttjenester til ejerholdstjenester til internationale hubtjenester. For flere informationer, besøg www.s-5.org.