Nyhedsoversigt

01.06.2016 - Nyheder

Ny konsulent på Logimatics kontor i Singapore

Arunkumar Sukumar starter som konsulent på kontoret i Singapore mindre end et år efter datterselskabet er etableret.

Fra den 1. marts 2016 er Arunkumar Sukumar en del af Singapore teamet, og skal i fællesskab med Rajesh Pillai udvikle Logimatics aktiviteter i Asien. Arun har mere end 12 års erfaring inden for Ship Management industrien i Singapore, og har tidligere arbejdet med salg og support hos eksempelvis Jibe og Teledata Marine Systems.

Arun har arbejdet med forskellige fleet management løsninger og udtaler at, “blive en del af Logimatic er en meget spændende mulighed og jeg ser frem til at arbejde med SERTICA.“

Michael Paarup, Manager hos Logimatic, udtaler, “det faktum, at vi kan ansætte endnu en person i Singapore allerede nu, vidner om, at etableringen af Singapore kontoret har været den rigtige beslutning.”

Hans Christian Jensen, Head of Sales hos Logimatic, tilføjer “vi oplever, at der er stigende interesse for SERTICA i Singapore og har allerede lukket de første vigtige kontrakter. Ansættelsen af Arun er et naturligt skridt for os, så vi kan assistere nuværende kunder, samt udforske forretningsmulighederne i markedet.”