Nyhedsoversigt

19.08.2021 - Nyheder

Northern Offshore Services centraliserer Fleet Management.

Northern Offshore Vessel at sea

Offshore vindspecialisten, Northern Offshore Services, udskifter deres eksisterende Fleet Management system med SERTICA. Det betyder at alt data nu centraliseres i ét system.

SERTICA anvendes i dag på deres 44 skibe og Claus Krogholm Pedersen, Senior Project Manager hos Logimatic fortæller, ”Northern Offshore Services har været meget velforberedte i forhold til denne forandring og har været professionelle i forhold til planlægning og undervisning af besætningen. De har produceret omfattende videoguides hvilket har gjort forandringen relativ nem for besætningen.”

Projektteamet hos Northern Offshore Services, som ledes af by Jean-Mary Nuñez le Saux og Albertina Andersson, har været i tæt dialog med både skibene og SERTICA teamet. De mener at det er vigtigt at de daglige brugere forstår de langsigtede strategiske intentioner med implementeringen af SERTICA, og fortæller at de har modtaget positiv respons fra besætningen.

Northern Offshore Services er glade for at have skiftet til SERTICA systemet og er meget tilfreds med supporten fra Logimatic.

Om Northern Offshore

  • Ledende underleverandør i den internationale offshore vind industri
  • Størstedelen af deres flåde består af højhastighedsfartøjer til transport af personale og udstyr
  • Kontorer i Gøteborg, Danmark, Tyskland og Storbritannien
  • Northern Offshore Services vision: ” BEST 365, To be the best at what we do, every day”
  • Northern Offshore Services (n-o-s.eu)