03. april 2017

Mols-Linjen installerer SERTICA på spritny færge


Mols-Linjen har købt en 158m lang ropax færge der skal sejle ruten mellem Rønne og Køge.

Passagerfærgen er special designet til at navigere i Østersøen og vil få en kapacitet på 600 personer og to dæk med i alt 1.500 lanemeter. Færgen kan transportere lastbiler, trailere, personbiler og busser. Mols-Linjen har valgt SERTICA Fleet Management software til at styring af vedligehold på den nye færge.

Hans Christian Jensen, Head of Sales hos Logimatic siger, “Vores samarbejde med Mols-Linjen startede allerede tilbage i 1996 og vi ser frem til, at installere SERTICA på endnu et af deres skibe. Jeg er overbevist om, at Mols-Linjen vil få stor gavn af SERTICA i løbet af kort tid, da de allerede kender vedligeholdssystemet rigtig godt.”

Ole Berg-Hansen, Maskinchef hos Mols-Linjen tilføjer, “Det er vigtigt for os, at optimere vedligehold på skibet, fordi vi derved reducerer unødvendige omkostninger. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder attraktive og konkurrencedygtige billetpriser, når de sejler til og fra Bornholm”

Læs mere om Mols-Linjen på hjemmesiden: https://www.mols-linien.dk/

SERTICA er en integreret Fleet Management software udviklet af Logimatic. Løsningen tilbyder et overblik over hele flåden og sikrer stabil kommunikation og asset management mellem hovedkontoret og skibene. SERTICA er en fleksibel softwareløsning til planlagt vedligehold, indkøb og HSQE. Læs mere om SERTICA  og Logimatic samt følg virksomheden på LinkedIn.
Til toppen