Nyhedsoversigt

28.01.2020 - Nyheder

Mexicanske EQUIMAR bliver del af Logimatic familien med valget af SERTICA systemet, som har vokseværk i Latinamerika

Mexicanske EQUIMAR implementer Fleet Management Systemet SERTICA for at optimere ydeevnen af deres slæbebåde i Latin Amerika.

Slædebådsfirmaet EQUIMAR implementerer SERTICA til vedligehold, indkøb og HSQE. Flåden består på nuværende tidspunkt af 5 slæbebåde, der opererer i Puerto Progreso Yucatan i Mexico. EQUIMAR forventer at implementeringen af fase 1 er afsluttet i marts 2020. 

Palle Kaastrup fra Logimatic leder projektet assisteret af Pablo Grez, som er den lokale SERTICA repræsentant i den latinamerikanske region. Palle fortæller: ”Vi har en del erfaring med slæbebådssegmentet og jeg kører projektet i samarbejde med vores lokale repræsentant for at give EQUIMAR den bedst mulige service. Det betyder at EQUIMAR hjælpes fra deres egen tidszone på spansk samtidig med at vi assisterer fra vores hovedkontorer i Danmark.”

José Salomón Lópes Juárez, Operative Manager hos EQUIMAR fortæller: “Vi har valgt den danske leverandør Logimatic, fordi de er et kendt navn i slæbebådsbranchen. De er kendt for deres professionelle tilgang og fokus på at skabe længerevarende relationer. Vi forventer at SERTICA vil forbedre vores overordnede performance og management af vores flåde i vores daglige forretning samt i forbindelse med ekstern audit. Specielt modulet Management Systems i SERTICA vil assistere os i at sikre høje standarder og stabilitet.”  

Hans Chr. Jensen, Head of Sales siger: “Vi byder EQUIMAR velkommen til Logimatic familien. Vi har aktivt rettet os mod Latinamerika inspireret af vores kontrakt med Ultranav, som har aktiviteter i flere Latinamerikanske lande og hovedkontor i Chile. Det faktum, at vi nu har fået endnu en kunde i denne region beviser, at vores indsats har båret frugt og vi ser frem til at fortsætte eventyret i Latinamerika.

Om EQUIMAR
EQUIMAR er et mexicansk firma med mere end 25 års erfaring indenfor aktiviteter såsom havne-bugsering, transport trailere, skibs agentur og motortransport. Deres primære opgave er at guide fartøjerne til deres anløbsdestination hvor af- og pålæsningen skal ske, og dermed garantere forebyggelsen af uheld, kollisioner med bygninger, kollisioner med land og andre fartøjer.  

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag SERTICA. Med mere end 120 ansatte, har Logimatic mere end 30 års international erfaring i udvikling og implementering af Fleet Management software. Professionel support tilbydes til kunder over hele verden fra kontorer i Danmark, Singapore og Chile. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på at altid øge vores kunders konkurrencedygtighed med optimeret fleet management.