19. marts 2018

Martech Systems hjælper Svitzer med at harmonisere vedligeholdsdata i SERTICA for at opnå bedre indkøbsstrategier.


Svitzer indgår kontrakt med Logimatic’s implementeringspartner, Martech Systems, om at konvertere SERTICA fra et Planned Maintenance System til et Technical Management System med harmoniseret vedligehold på tværs af flåden.

Når reservedele kobles på vedligeholdsopgaver kan reservedelsforbruget lettere planlægges, hvilket optimerer indkøbsstrategien. Harmoniseringen af data i SERTICA gør det muligt for Svitzer at styre skibene i overensstemmelse med princippet omkring asset management.

Svitzer’s Technical Management System kombinerer SERTICA moduler såsom Management Systems og Jobtext Management. Systemet vil desuden tillade Svitzer at oprette og vedligeholde alle tekniske retningslinjer tilknyttet opgaver i SERTICA.

Thomas Bangslund, Group head of innovation hos Svitzer udtaler, ”Et centralt databibliotek med alle vedligeholdsprocedurer på ét sted giver os en kæmpe fordel. Vi kan ændre procedurer og parametre på flere skibe ad gangen. Vi behøver desuden ikke længere at opbygge nye vedligeholdsdata fra bunden, når vi føjer flere skibe til vores flåde. Vi kan let spore sammenbrud og forhindre gentagne fejl gennem den viden som opnås gennem den centrale database.”

Pravin Rai, General Manager hos Martech Systems tilføjer: ”Ikke alene vil Svitzer’s hovedkvarter drage fordel af denne harmonisering af vedligeholdsdata. De enkelte skibe får nem adgang til de oplysninger og de tekniske parametre, som er nødvendige for at udføre vedligehold. Det betyder, at skibene kan udføre opgaver, selvom manualerne ikke er tilgængelige for en bestemt maskine. I sidste ende giver det bedre performance på udførelsen af opgaver samt færre fejl om bord på skibene.

Om Svitzer
Svitzer har siden 1833 ydet sikkerhed og support til søs. Med sine 4.000 medarbejdere, 430 skibe og operationer over hele verden, er Svitzer den globale markedsleder inden for bugsering og nødsituationer.

Om Martech Systems
Martech Systems specialiserer sig i håndtering af data og implementering af softwareløsninger til projekter i den maritime og offshore industri. Teamet består af marine-, mekaniske- og softwareingeniører med stor erfaring indenfor data- og softwareløsninger.

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag SERTICA. Det er en international ingeniør- og softwarevirksomhed med mere end 30 års erfaring inden for den maritime industri. SERTICA er udviklet af eksperter i tæt samarbejde med maritime kunder over hele verden. Følg Logimatic på LinkedIn og SERTICA på Facebook.
Til toppen