31. august 2017

Martech Systems gennemfører SERTICA data implementering på to nybygninger fra Tarbit Shipping.


Det svenske selskab, Tarbit Shipping AB, har valgt Martech Systems som SERTICA datastrukturerings- og implementeringspartner.

Tidligere på året sikrede Logimatic sig Martech System, som implementeringspartner af SERTICA. Martech systems tilbyder services såsom datastrukturering, dataimplementering, dataindsamling, indtastning af data og kurser i SERTICA. Martech Systems vil gennemføre implementeringen af SERTICA på de to nybygninger, som bygges på et værft i Tyrkiet.

Hans Chr. Jensen, Salgschef hos Logimatic, udtaler, ”Vi er glade for, at vores alliance med Martech systems allerede gavner vores kunder. Vi er opmærksomme på, at data implementeringen er en tung opgave for alle shippingselskaber. Brugen af en professional partner til denne opgave reducerer behovet for interne ressourcer for shippingselskabet, og sikrer derfor også en mere økonomisk implementering. Dette er fordelagtigt for alle parter involveret.”

Implementeringen som gennemføres af Martech System omhandler al teknisk information vedr. al udstyr ombord. Det er således implementering af relevante opgaver, arbejdsprocedurer og reservedele til alle komponenter fra producentens manualer. Derudover inkluderes relevante sikkerheds- og surveyjobs, som kræves af SOLAS, MARPOL, SIRE, CDI, CSM og SMS.

SERTICA støtter den tekniske afdeling og skaber et komplet overblik af data på de to nybygninger. Anders Hermansson, Teknisk Chef hos Tarbit, påpeger, ”Med et system som SERTICA kan vi effektivisere vores interne arbejdsprocesser og reducere Total Cost of ownership.”

Anand Ojha, Projektleder hos Martech Systems, tilføjer, “Det er spændende at implementere software som SERTICA, der tilpasses kundens behov. SERTICA sikrer data håndtering mellem hovedkontor og skibe, herunder en forbedring af Tarbits konkurrenceevne, hvilket er vores fokus her hos Martech.”

Læs mere om Martech Systems

Læs mere om SERTICA og Logimatic eller følg os på LinkedIn.

 
Til toppen