Nyhedsoversigt

27.08.2021 - Nyheder

Lumarine investerer i digitalisering af vedligehold og indkøb via SERTICA apps.

Den norske dambrugsvirksomhed, Lumarine, har valgt at implementere Management systemet SERTICA på deres produktionsanlæg og hovedkontor.

Vi er glade for at kunne fortælle, at Lumarine bliver en del af SERTICA familien. Den norske dambrugsvirksomhed kommer fremover til at benytte SERTICA til at administrere deres 3 produktionssteder, hvor der dyrkes torsk, berggylt, stenbider og post-smolt laks.

Hans Chr. Jensen, Salgschef hos Logimatic Solutions fortæller: ”Allerede under salgsprocessen blev det klart for mig, at Lumarine AS er en virksomhed med tydelige mål og retning. De ved præcis, hvordan de vil bruge SERTICA i forbindelse med kvalitet, vedligehold, dokumentation og indkøb. Det har derfor været nemt, at matche og imødekomme deres behov og krav, og jeg er overbevist om, at de vil få den maksimale værdi af SERTICA systemet samt apps.”

Bjørn-Inge Engene, Chief Operating Officer hos Lumarine AS fortæller: ”Lumarine var på udkig efter et system, der følger en ”One System” filosofi, og vi er meget tilfredse med den tilbudte løsning – især med de forskellige apps. Medarbejderne på vores produktionsanlæg kommer til at bruge SERTICA appen aktivt, hvilket betyder at alle deres vedligeholdelsesopgaver, tjeklister, logformularer samt adgang til manualer og retningslinjer er lige ved hånden – gennem virksomhedens iPads.”

”Vores medarbejdere på hovedkontoret vil også bevæge sig i retning af en mere app-baseret tilgang med SERTICA Inspection og SERTICA Approval. Implementeringsprojektet er lige begyndt, og vi ser frem til at ’Gå Live’ i den nære fremtid,” tilføjer Bjørn-Inge Engene.

Om Lumarine

  • Grundlagt i 2015 under navnet Rognkallan AS.
  • Hovedkontor i Norge
  • Produktionsanlæg i Tjeldbergodden, Tømmervåg and Sleneset.
  • Flere informationer: https://www.lumarine.no/en/