Nyhedsoversigt

30.08.2018 - Nyheder

Logimatic udpeger Regional Direktør for at styrke lokal repræsentation i Singapore

Logimatic udvider datterselskabet i Singapore og øger dermed sit fokus på at promovere SERTICA Fleet Management System til det asiatiske marked.

D. 13. august 2018 tilslutter Alfred Verzijl sig Logimatic som Regional Direktør af virksomhedens datterselskab i Singapore som en del af Logimatics internationale vækststrategi. Den øgede udbredelse af fleet management systemet til det asiatiske marked kommer som et logisk næste træk for Logimatic.

Peter Sand, Chief Shipping Analyst hos BIMCO udtaler, ”Hvis du vil klare dig indenfor shipping industrien, bliver du nødt til at være i Singapore. Dette shipping hub har utroligt gode forbindelser, hvilket gør, at alle seriøse maritime leverandører er til stede i Singapore. I dag oplever shipping industrien en stabil vækst, men vækstraten er ikke så høj, som den var under globaliseringsæraen, hvilket tvinger shipping industrien til at fokusere på at reducere omkostninger.”

Lars Riisberg, CEO hos Logimatic fortsætter, “Vi oplever en øget efterspørgsel på fleet management systemer, der effektivt reducerer omkostninger via optimering. Vi tilbyder pålidelige og fleksible softwaretjenester, som flytter vores maritime kunders forretning. Ved at udpege Alfred har vi nu et kompetent team i Singapore, som både kan betjene vores nuværende kunder samt skaffe nye.”

Alfred Verzijl er ansvarlig for salg og ledelse af afdelingen i Singapore. Han tilslutter sig det nuværende team, som aktivt har promoveret SERTICA de sidste tre år. Alfred ser frem til de nye udfordringer og udtaler: ”Min passion er at hjælpe personer og virksomheder med at få succes – om det så er at skabe et stærkt team eller udvikle et solidt partnerskab med kunder bygget på tillid. Allerede første gang jeg mødte Logimatic vidste jeg, at vi deler de samme værdier. Det gjorde det til en meget nem beslutning at vælge at blive en del af teamet.”

Alfred har 37 års erfaring med at arbejde med software i den maritime branche. Han startede sin karriere i sit hjemland, Holland, hvor han udviklede interne softwareløsninger for et rederi. Herefter fik han erfaring som softwareleverandør, før han besluttede sig for at flytte til Australien og etablere sin egen virksomhed inden for softwaredistribution. Han havde sin egen virksomhed i 17 år, før han tilsluttede sig en europæisk virksomhed, hvor han var ansvarlig for APAC region.

Alfreds erfaring fra tidligere jobs har givet ham et stort netværk og en solid forståelse for det asiatiske marked. Han ser et stort potentiale i markedet og udtaler, ”Fremtiden for shipping markedet er generelt forbedret, hvilket har resulteret i en øget interesse for investeringer af softwareløsninger. Vi ved, at med Logimatics fokus på kvalitet og fremragende omdømme kombineret med en markedsfokuseret tilgang og et stærkt, dedikeret lokalt team, vil vi være i stand til at hjælpe kunder med ikke blot at få succes, men brillere.”

Om SERTICA af Logimatic
Logimatic er et dansk software- og ingeniørfirma med mere end 30 års erfaring inden for den maritime branche. I 2015 etablerede firmaet et datterselskab i Singapore for at forøge dets salg internationalt. Logimatic er en førende global leverandør af fleet management software til rederier og skibsejere med mere end 40 kunder over hele verden og mere end 1200 aktive skibe, der anvender SERTICA Fleet Management system. SERTICA Fleet Management software er specielt udviklet af IT-eksperter til maritime kunder med behov for at styre planlagt vedligehold, indkøb og sikkerhed.