Nyhedsoversigt

03.02.2017 - Nyheder

Logimatic og Martech indgår ny alliance

Logimatic sikrede sig for nylig en SERTICA implementeringspartner til deres maritime segment.

Martech employees group photo

Den danske softwarevirksomhed Logimatic sikrede sig for nylig en SERTICA implementeringspartner til deres maritime segmentMartech Systems tilbyder nu services såsom datastrukturering, implementering af data, dataindsamling, indtastning af data og kurser i SERTICA. Martech Systems er en førende IT-implementeringspartner for de maritime industrier, olie- og gasindustrierne samt for softwarevirksomheder baseret i Indien.

”Dette partnerskab er i begge vore virksomheders interesse. Vi sikrer effektiv implementering af software og et skræddersyet produkt, som styrker vores kunders konkurrenceevne,”’ siger Yogesh Ghadigaonkar, Marketing Manager hos Martech Systems.

Martech Systems specialiserer sig i implementering af data,- og softwareløsninger i forbindelse med sporadiske, non-core eller specialiserede projekter i den maritime industri og i offshoreindustrierne. Virksomhedens medarbejdere er marineingeniører, mekaniske ingeniører og softwareingeniører med uhyre stor erfaring i data,- og softwareløsninger. Læs mere om Martech Systems.

SERTICA er en integreret Fleet Management software, som er udviklet af Logimatic. Den giver overblik over hele flåden og sikrer stabil kommunikation og datastyring mellem hovedkontor og skib. Udvalget af SERTICA-produkter omfatter vedligehold, performance, indkøb og HSQE. Læs mere om SERTICA og følg Logimatic på LinkedIn.