25. september 2017

Logimatic og Eiger Marine danner partnerskab for at tilbyde den bedste Fleet Management løsning til maritime kunder i Grækenland og Cypern.


Logimatic danner alliance med Eiger Marine for at markedsføre det mest omfattende og operationelle Fleet Management System til shippingindustrien i Grækenland og Cypern.

Partnerskabet vil tilbyde kunder i søfartssektoren en komplet softwareløsning til Fleet Management: SERTICA.

SERTICA leverer integreret vedligehold, indkøb og HSQE til nem og fleksibel fartøjsadministration. Eiger Marine er leverandør af procesforbedringsløsninger. Denne udvidelse med SERTICA gør det muligt for dem at dække skibschefer og rederier med de tekniske såvel som de økonomiske ledelsesaspekter på kontoret.  

Sotiris Drekos, Administrerende Partner hos Eiger Marine siger, ”Vi har ledt efter en samarbejdsløsning på markedet i lang tid. I SERTICA har vi fundet det allerbedste produkt til skibsførerens vedligehold, performance, HSQE og indkøb. Det er ikke kun et stærkt produkt – virksomheden bag SERTICA udvider desuden sit produkt med hosting, træning, data migration, support samt integration af tredjeparts software. Det er en meget fleksibel, dynamisk og stærk løsning, og vi finder ud af, at Logimatic er et godt match for os og vores kunder.”

Hans Chr. Jensen, Salgschef hos Logimatic tilføjer, ”Vi glæder os meget til vores partnerskab med Eiger Marine. Det er en fantastisk mulighed for SERTICA at være repræsenteret lokalt i Grækenland og Cypern. Det græske og cypriotiske skibsfællesskab tæller flere hundrede rederier – flertallet med betydelige flåder, der er velkendte for deres vedholdenhed i tekniske kvalitetsstandarder af høj kvalitet. SERTICA ville passe godt til disse virksomheder.”

Om Eiger Marine

Eiger Marine har specialiseret sig i at tilbyde procesforbedringsløsninger til det maritime erhvervsliv. De hjælper deres kunder med at integrere deres operationelle-, tekniske- og bemandingsafdeling med deres finans- og regnskabsafdeling. De tilbyder en bred vifte af finansielle og ikke-finansielle løsninger til dækning af de forskellige maritime industriers behov. Læs mere på deres hjemmeside.

Om Logimatic

Logimatic er selskabet bag SERTICA. Det er en internationalt ingeniør- og softwarevirksomhed med mere end 30 års erfaring inden for maritim industri. SERTICA blev udviklet af eksperter i tæt samarbejde med maritime kunder over hele verden. Læs mere om SERTICA og Logimatic. Følg Logimatic på LinkedIn og SERTICA på Facebook.

 

For mere information

Sotiris Drekos
Adminstrerende Partner
Eiger Marine
+30 215 215 1970
sdrekos@eigermarine.com

Hans Chr. Jensen
Salgschef
Logimatic
+45 24 45 34 38
hcj@logimatic.dk
Til toppen