Nyhedsoversigt

13.08.2018 - Nyheder

Logimatic danner partnerskab med GREEN-JAKOBSEN

Logimatic har for nylig dannet en alliance med GREEN-JAKOBSEN, som er højt specialiseret inden for sikkerhed, ledelse og HR performance i det maritime segment.

Man smiling with buildings in the background

SAFETY DELTA og SERTICA er den perfekte kombination af et safety management system og høj maritim safety performance.

Den danske software virksomhed Logimatic har for nylig sikret sig en partner til SERTICA i det maritime segment. GREEN-JAKOBSEN hjælper rederierne med at styrke sikkerhedskulturen, drive, dyrke og udvikle den menneskelige performance og gøre ledelsen i stand til at tage føringen og få de ansatte til at følge dem.

Erik Green, Partner og administrerende direktør hos GREEN-JAKOBSEN siger, ”Dette partnerskab vil være i fælles interesse for begge virksomheder. GREEN-JAKOBSEN fokuserer på udvikling af adfærd, mindset og korrekt anvendelse af fundamentale værktøjer og processer i forhold til at opnå en højere sikkerhed, og SERTICA er selve værktøjet som tilføjer struktur og dokumentation. Vi mener at kombinationen af disse vil hjælpe virksomhederne med at opnå en højere safety performance.”

Hans Chr. Jensen, Salgschef hos Logimatic siger, ”Partnerskabet med GREEN-JAKOBSEN er en unik mulighed for både vores nuværende og fremtidige kunder for at sikre, at arbejdet med SERTICA er i tråd med ledelsens ønsker og mål.”

Læs hvordan Ultraship opnår fordele ved at kombinere ​​SERTICA og SAFETY DELTA her: https://www.sertica.dk/nyheder/effektiviser-den-menneskelige-performance-og-tag-sikkerheden-ombord-til-naeste-niveau

SERTICA er en integreret Fleet Management software, som er udviklet af Logimatic. Den giver overblik over hele flåden og sikrer stabil kommunikation og datastyring mellem hovedkontor og skib. SERTICA omfatter vedligehold, performance, indkøb og HSQE. Læs mere om SERTICA og følg Logimatic på LinkedIn.