Nyhedsoversigt

28.04.2016 - Nyheder

Eye-share og Logimatic indgår i nyt partnerskab med Ultraship som deres første fælles kunde

UltraShip er den første virksomhed til at implementere det papirløse faktura system, SmartSCAN, i Sertica.

Det norske selskab Eye-share indgår partnerskab med Aalborg virksomheden Logimatic. Partnerskabet er en del af Eye-shares strategi om at nå nye, vigtige kundesegmenter. Logimatics softwareløsning, SERTICA, tilbyder vedligeholdelse, fleet management, indkøb og HSQE til både industrielle og maritime kunder i hele verden. Partnerskabet tilføjer Eye-shares scanning og OCR-software, SmartSCAN, til Logimatics portefølje.

Chilensk ejede UltraShip er Logimatics første kunde til at implementere SmartSCAN i Sertica, og rent teknisk oplever UltraShip et perfekt match. “Før blev alle fakturaer håndteret manuelt, men med SmartSCAN sparer vi en masse tid. Systemet kan kontrollere fakturaerne for os, så vi ikke længere har en masse internt papirarbejde, og vi er mindre afhængige af bestemte personer til at godkende fakturaer,” siger Ulla Lange, Senior Accountant hos Ultraship. Hun tilføjer, at “SERTICA systemet fungerer rigtig godt for os, og med SmartSCAN løsningen, har vi minimeret vores administrationsomkostninger og ressourcer i forbindelse med fakturaer markant.”

SmartSCAN tilbydes som en standard integration i SERTICA og er derfor utrolig let, hurtig og omkostningsbesparende at lancere til Logimatics eksisterende kunder. “SmartSCAN er faktisk interessant for alle vores SERTICA brugere som har indkøbsmodulet installeret og det har været spændende, at få den første feedback fra Ultraship i København. Vi glæder os til at følge UltraShips videre integration af SmartSCAN i Chile, samt at få ydereligere feedback fra vores andre kunder,” siger Hans Christian Jensen, Head of Sales hos Logimatic.

Om UltraShip
UltraShip ApS er et Ship Management selskab som varetager bemanding og teknisk management af Ultragas fartøjer. Ultragas er en globalt anerkendt ejer og operatør af gastankskibe og servicerer kunder i regionale og internaitonale farevand. Virksomheden driver en flåde på 22 LPG-tankskibe og har et omfattende nybygningsprogram i 2016. Lasten består af raffinerede olieprodukter og petrokemiske gasser, herunder ethylen. UltraShip er en del af den chilenske UltraNav Group og har kontor i København, Danmark. Læs mere om UltraShip ApS.

Om Eye-share
Eye-share er en software leverandør til elektronisk behandling af indgående fakturaer og andre dokumenter. I dag leverer Eye-share løsninger til over 500 kunder i 42 lande. Eye-share Invoice er integereret i alle førende finansielle management, regnskabs- og indkøbssystemer. Læs mere om Eye-share.

Om Logimatic
Logimatic er en international ingeniør og softwarevirksomhed med mere end 25 års efaring indenfor salg, implementation og support af in-house software løsninger. SERTICA er en softwareløsning til vedligehold, fleet management, indkøb og HSQE. Løsningen tilbyder optimering af omkostninger, gnidningsløs kommunikation, reduktion af manuelle processer og øget tilgængelighed af information. Læs mere om Logimatic.